Resolució del director general de Transports de dia 22 d’abril del 2013, per la qual es convoquen proves per a l’obtenció o renovació del certificat de capacitació professional dels consellers de seguretat per al transport de mercaderies perilloses per carretera

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA D'AGRICULTURA, MEDI AMBIENT I TERRITORI
Rango de LeyResolució

L’Ordre del Ministeri de Foment 605/2004, de 27 de febrer (BOE núm. 59, de 9 de març), sobre capacitació professional dels consellers de seguretat per al transport de mercaderies perilloses per carretera, per ferrocarril i per via navegable encarrega a les comunitats autònomes la convocatòria dels exàmens que han de superar aquelles persones que pretenen obtenir o renovar els certificats d’aptitud corresponents.

De conformitat amb allò que han manifestat els consells insulars d’Eivissa i de Formentera, dins el règim de col·laboració entre administracions públiques previst en les lleis 30/1992, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i 13/1998, d’atribució de competències als consells insulars de Menorca i d’Eivissa i Formentera en matèria de transport per carretera; i pel que fa al Consell Insular de Formentera en l’Estatut d’autonomia de les Illes Balears, reformat per Llei orgànica 1/2007, de 28 de febrer, s’adopta el sistema de convocatòria única per a les illes de Mallorca, Eivissa i Formentera, sense perjudici de la realització material dels exàmens dins els àmbits territorials insulars respectius.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

  1. Convocar les proves per a l’obtenció o la renovació del certificat de capacitació professional dels consellers de seguretat per al transport de mercaderies perilloses per carretera a què fa referència l’Ordre de 27 de febrer de 2004 del Ministeri de Foment, que s’han de dur a terme a les illes de Mallorca, Eivissa i Formentera.

  2. Aprovar les bases que han de regir la convocatòria de proves, que s’adjunten com a annex 1 d’aquesta Resolució.

  3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

    Interposició de recursos

    Contra aquesta resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs d’alçada davant el Conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Territori, en el termini d’un mes comptador a partir de l’endemà d’haver-ne rebut la notificació o de publicar-se en el Butlletí Oficial de les Illes Balears ; s’entendrà desestimat quan no s’hagi resolt i notificat la resolució en el termini de tres mesos, comptadors des de l’endemà de la interposició, i qualsevol altre recurs o acció que es consideri pertinent, en aplicació dels articles 114 i 115 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

    Palma, 22 d’abril del 2013

    El director general de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR