Acord d’aprovació definitiva de la modificació del Pla general d’ordenació urbana de Sóller relativa a la creació de l’equipament “37. Lepanto” al Port de Sóller

SecciónI. Disposicions generals
EmisorDEPARTAMENT D'URBANISME I TERRITORI
Rango de LeyAcord

La Comissió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme, en sessió celebrada el dia 25 d’octubre de 2013, adoptà, entre d’altres, el següent acord:

“Atès l’expedient relatiu a la modificació del Pla general d’ordenació urbana de Sóller relativa a la creació de l’equipament “37. Lepanto” al Port de Sóller, i d’acord amb el dictamen de la Ponència Tècnica d’Ordenació del Territori i Urbanisme, en el tràmit previst a l’article 132.3 del Reial decret 2159/1978, de 23 de juny, Reglament de Planejament Urbanístic, aquesta Comissió Insular acorda aprovar definitivament l’expressada modificació puntual”.

Així mateix, es fan públiques les normes urbanístiques

Fitxa 37 de l’equipament Lepanto, de nova creació

Àmbit: l’assenyalat en els plànols de zonificació, sectors i àmbits de planejament a escala 1:1.000, sèrie 0.2.

Superfície: 4.325 m2

Qualificació: E

Usos permesos: DOCENT; SANITARI-ASSISTENCIAL; SOCIOCULTURAL; ADMINISTRATIU; PROVEÏMENTS; ESPORTIU; APARCAMENT; RELIGIÓS.

En qualsevol cas hi haurà un mínim de 175 places d’aparcament no vinculades a altres usos.

Públic

Condicions per a l’edificació:

Edifici existent

L’edificació de nova construcció es subjectarà als següents criteris:

- La construcció s’adaptarà a les necessitats funcionals de l’equipament, al paisatge i a les condicions ambientals del seu emplaçament.

- Edificabilitat neta màxima: l’actual, i al seu cas, completar-lo fins a 1m2st/m2 sòl, sempre que es respectin la resta de condicions establertes per aquest Pla o altres disposicions.

- La configuració i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR