Ordenança municipal de trànsit

SecciónI. Disposicions generals
EmisorAJUNTAMENT DES MIGJORN GRAN

Havent finalitzat el termini d’exposició pública de l’acord d’aprovació de l’Ordenanza municipal de tránsit, i no havent-se presentat cap reclamació en contra, aquest acord i la seva ordenança queden elevats a definitius, de conformitat amb el que disposa l’article 102 d) de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

A continuació es transcriu l’ordenança:

Es Migjorn Gran, 18 de juliol de 2014

El Batle,

Pedro G. Moll Triay

 

ORDENANÇA MUNICIPAL DE TRÁNSIT

Adaptada al Reial Decret 1428/2003, de 21 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament General de Circulació per a l'aplicació i desenvolupament del text articulat de la Llei sobre trànsit, circulació de vehicles de motor i seguretat viària, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 339/1990, de 2 de març i Llei 17/2005, de 19 de juliol, per la qual es regula el permís i la llicència de conducció per punts i es modifica el text articulat de la Llei sobre trànsit, circulació de vehicles a motor i seguretat viària, i a la Llei 18/2009, de 23 de novembre, per la que es modifica el text articulat de la Llei sobre trànsit, circulació de vehicles a motor i seguretat viària, aprovat pel Reial Decret 339/1990, de 2 de març, en matèria sancionadora i en la qual s'inclou a l'annex I el quadre d'infraccions i sancions, en el seu annex II les infraccions que comporten la pèrdua de punts i en l'Annex III sobre els límits màxims admissibles per als sorolls emesos pels diferents vehicles a motor en circulació.

ÍNDEX:

EXPOSICIÓ DE MOTIUS

TÍTOL PRELIMINAR

L'OBJECTE I ÀMBIT D'APLICACIÓ.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR