Instrucció 3/2016, de 20 de juliol, de l’interventor general de la Comunitat Autònoma i del director de l’Advocacia de la Comunitat autònoma per la qual se suspèn provisionalment l’aplicació de l’ apartat 5 b in fine de la Instrucció 2/2012

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA D'HISENDA I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES
Rango de LeyInstrucció

Antecedents

  1. De conformitat amb les atribucions de l’article 4.2 d del Decret 32/2008, de 14 de març, pel qual es regula l’organització, l’estructura i les funcions de la Intervenció General de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la interventora general de la Comunitat Autònoma i la directora de l’Advocacia de la Comunitat Autònoma varen dictar la Instrucció 2/2012, de 12 de març, sobre la tramitació que s’ha de seguir en els supòsits de reconeixement extrajudicial de crèdits derivats de la contractació irregular (BOIB 52/2012, de 14 d’abril).

  2. Després de més de quatre any d’aplicació pràctica de la Instrucció 2/2012, s’ha comprovat la necessitat de revisar-ne el contingut per millorar-la i adaptar-la als darrers pronunciaments dels òrgans jurisdiccionals i dels diferents òrgans consultius.

  3. Atès que s’han iniciat les tasques per modificar la Instrucció 2/2012, es considera adient, com a mesura cautelar, suspendre l’aplicació de la disposició de caràcter imperatiu que prohibeix, en tot cas, la inclusió del benefici industrial en el total de la restitució que s’ha d’aprovar a favor de l’empresa subministradora quan es liquidin els béns o les prestacions rebuts, perquè resulta un efecte ad extra que pot perjudicar tercers.

    Atès tot això, dictam la següent

    In...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR