Resolució de la consellera d’Administracions Públiques de 19 de febrer de 2014, per la qual s’ordena la publicació d’una nova llista definitiva d’aspirants que han superat les proves selectives convocades per a l’ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu tècnic, especialitat tècnic d’activitats turístiques de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i es fa pública la relació de llocs vacants que s’ofereixen a l’efecte de l’adjudicació, arran de l’estimació d’un recurs contenciós administratiu

SecciónSegona. Oposicions i concursos
EmisorESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)
Rango de LeyResolució

Antecedents

  1. - Mitjançant Resolució del conseller d’Interior de 17 d’agost de 2006, es varen convocar proves selectives per a l’ingrés en el cos facultatiu tècnic, especialitat tècnic d’activitats turístiques de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 124, de 2 de setembre de 2006).

  2. - Una vegada finalitzades les esmentades proves, es va publicar en el BOIB núm. 48, de 31 de març de 2007, la Resolució del conseller d’Interior per la qual s’ordenava la publicació de les llistes de persones aspirants que havien superat, entre d’altres, les proves selectives per a l’ingrés a l’especialitat tècnic d’activitats turístiques de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  3. - El 20 de setembre de 2007 la consellera d’Interior va dictar Resolució per la qual es va desestimar el recurs d’alçada interposat pel senyor Antonio Pedraza Bagur contra la valoració dels mèrits de les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu tècnic, especialitat tècnic d’activitats turístiques; Resolució contra la qual el senyor Pedraza va interposar recurs en via contenciosa administrativa.

  4. - El Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears dicta la sentència núm. 143 de 4 de març de 2012 (exp. 831/2007) per la qual s’estima el recurs contenciós administratiu i es declaren inadequats a l’ordenament jurídic els actes administratius impugnats els quals es declaren nuls, i s’acorda la retroacció de les actuacions al moment anterior a la baremació dels mèrits dels aspirants.

  5. - La Sala Tercera (Secció Sèptima) del Tribunal Suprem dicta la sentència de 4 de març de 2013, la qual desestima el recurs de cassació 2587/2011 interposat per la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i confirma la sentència del Tribunal Superior de Justícia.

  6. - El Tribunal Qualificador de les proves selectives esmentades, en execució de la sentència del Tribunal Superior de Justícia, ha valorat de bell nou els mèrits de les persones que varen superar la fase d’oposició, en els termes dels fonaments de la sentència, i ha elevat a la consellera d’Administracions Públiques una nova llista de persones aspirants que han superat les proves selectives convocades per a l’ingrés pel torn lliure, en el cos facultatiu tècnic, especialitat tècnic d’activitats turístiques.

    Fonaments de dret

  7. - Els articles 34 i 36 del Decret 27/1994, d’11 de març, pel qual s’aprova el Reglament d’ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR