Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats, de dia 22 de juliol de 2014, per la qual s’autoritza l’obertura i el funcionament del centre privat de Formació Professional Específica ESERP Business School, de Palma, amb una unitat del CFGS d’Administració i Finances i una unitat del CFGS de Màrqueting i Publicitat

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS
Rango de LeyResolució

Antecedents

  1. El 21 de març de 2013 (NRE 13628/2013, de 21 de març), la Sra. Carmen Barquero com a representant de la titularitat del centre ESERP Business School, presentà sol·licitud per a l’obertura i el funcionament com a centre privat de Formació Professional Específica amb una unitat del CFGS d’Administració i Finances, una unitat del CFGS de Màrqueting i Publicitat i una unitat del CFGM de Gestió Administrativa.

  2. L’ 11 d’abril de 2013, el Servei de Projectes, Obres i Supervisió emeté un informe tècnic condicionat del projecte presentat.

  3. El 29 d’abril de 2013, (NRE 2166/2013 de 3 de maig), la representant de la titularitat del centre ESERP Business School, presentà nova documentació per tal d’esmenar les deficiències advertides i renunciar al CFGM de Gestió Administrativa.

  4. El 7 de juny de 2013, el Servei de Projectes, Obres i Supervisió emeté un nou informe tècnic condicionat del projecte presentat.

  5. El 5 d’agost de 2013, (NRE 46036/2013 de 5 d’agost) la representant de la titularitat de ESERP Business School, presentà nova documentació per tal d’esmenar les deficiències advertides.

  6. El 19 de setembre de 2013, el Servei de Projectes, Obres i Supervisió emeté un nou informe tècnic condicionat del projecte presentat on s’especifica que els espais proposats s’ajusten als espais mínims per a 20 alumnes, sempre que s’imparteixi en horari de matí i horabaixa però que el centre està situat a un local de la planta baixa d’un edifici destinat a habitatges, i que no és, per tant, d’ús exclusiu escolar, requisit exigit a l’article 3 del Reial decret132/2010.

  7. L’11 d’octubre de 2013, la representant de la titularitat presentà al·legacions a l’informe emès per l’IBISEC, en el sentit d’expressar l’incompatibilitat jurídica de dues normatives que se li havien aplicat al nomenat informe.

  8. El 23 de desembre de 2013 la representant de la Sra. Carmen Barquero presentà noves esmenes davant la Direcció General de Planificació, Infraestructures i Recursos Humans, exposant que quan hi ha dues normes que són incompatibles s'ha de fer prevaler l'una sobre l'altra i sol licita l'aplicació del principi d'especialitat per als centres de Formació Professional.

  9. Vistes les al·legacions presentades pel centre, el cap del Departament de Planificació i Centres sol·licità informe jurídic de l’Institut d’Infraestructures i Serveis Educatius i Culturals (IBISEC), ja que considerava necessari reconsiderar el marc normatiu per a les autoritzacions dels centres privats de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR