Resolució del director general de Planificació, Inspecció i Infraestructures Educatives de 5 de març de 2013 per la qual es convoquen les proves de certificació de nivell de determinats idiomes per a alumnes lliures de les escoles oficials d’idiomes de les Illes Balears per a l’any 2013

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS
Rango de LeyResolució

El Reial decret 1629/2006, de 29 de desembre, pel qual es fixen els aspectes bàsics del currículum dels ensenyaments d’idiomes de règim especial que regula la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació (BOE núm. 4, de 4 de gener de 2007, i suplement en català del BOE núm. 2, d’11 de gener de 2007), estableix, en l’article 4, que les administracions educatives han d’organitzar, com a mínim, una convocatòria anual de proves per obtenir els certificats intermedi i avançat d’aquests ensenyaments.

L’Ordre de la consellera d’Educació i Cultura de 8 de gener de 2008 (BOIB núm. 12, de 24 de gener) regula els aspectes generals de l’organització dels ensenyaments d’idiomes de règim especial a les Illes Balears i, en l’article 18, estableix que la Conselleria d’Educació i Cultura ha de regular l’organització i els continguts de les proves de certificació.

L’Ordre de la consellera d’Educació i Cultura de 14 d’abril de 2009 per la qual es regula el procés d’admissió i de matriculació dels alumnes als ensenyaments de règim especial i als ensenyaments de persones adultes als centres sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 57 ext., de 20 d’abril), en la secció II, regula l’accés a la modalitat d’ensenyament lliure de les escoles oficials d’idiomes. El punt 1 de l’article 51 d’aquesta Ordre estableix que el procés per matricular-se a les proves i per dur-les a terme s’ha de fer d’acord amb una resolució específica de la direcció general de la qual depenen aquest tipus d’ensenyaments.

La Resolució del conseller d’Educació i Cultura de 7 de juny de 2010 (BOIB núm. 95, de 24 de juny) autoritza la implantació a totes les escoles oficials d’idiomes de les Illes Balears dels nivells C1 i C2 del Consell d’Europa, segons es defineixen aquests nivells en el Marc europeu comú de referència per a l’aprenentatge, l’ensenyament i l’avaluació de llengües.

Per tot això, a l’empara de l’article 16 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Convocar les proves de certificació dels nivells bàsic, intermedi, avançat, C1 i C2 de determinats idiomes autoritzats a les escoles oficials d’idiomes de les Illes Balears adreçades a alumnes lliures (en endavant, proves lliures) per a l’any 2013.

Segon

Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatòria, que figuren en l’annex 1 d’aquesta Resolució.

Tercer

Obrir el procés d’inscripció per a les persones que vulguin presentar-se a la convocatòria de proves lliures i establir les zones d’influència de les diferents escoles oficials d’idiomes, que figuren en l’annex 2.

Quart

Aprovar i publicar el calendari de les proves objecte d’aquesta Resolució, que figura en l’annex 3.

Cinquè

Ordenar la publicació d’aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Sisè

Aquesta Resolució començarà a vigir l’endemà d’haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, 5 de març de 2013

El director general de Planificació, Inspecció i Infraestructures Educatives

Guillem Estarellas Valls

ANNEX 1

Bases de la convocatòria

  1. Idiomes, nivells i llocs on s’han de dur a terme les proves

    Es convoquen les proves de certificació per a alumnes lliures en les convocatòries ordinària i extraordinària dels nivells i els idiomes i als centres que es detallen a continuació:

    1. Alemany: nivell bàsic, nivell intermedi, nivell avançat i nivell C1 a l’Escola Oficial d’Idiomes (en endavant, EOI) de Palma, Maó i Ciutadella.

      Nivell bàsic, nivell intermedi i nivell avançat a les EOI d’Inca, Manacor, Calvià, Eivissa, i a l’extensió de Formentera.

    2. Anglès: nivell bàsic, nivell intermedi, nivell avançat, nivell C1 i nivell C2 a les EOI de Palma, Calvià, Manacor, Inca.

      Nivell bàsic, nivell intermedi, nivell avançat i nivell C1 a les EOI de Maó, Ciutadella i Eivissa.

      Nivell bàsic, nivell intermedi i nivell avançat a l‘extensió de Formentera.

    3. Àrab: nivell bàsic, nivell intermedi i nivell avançat a l’EOI de Palma.

    4. Català: nivell bàsic, nivell intermedi, nivell avançat, nivell C1 i C2 a les EOI de Palma i Eivissa.

      Nivell bàsic, nivell intermedi, nivell avançat, nivell C1 i nivell C2 a l’EOI de Maó.

      Nivell bàsic, nivell intermedi, nivell avançat i nivell C1 a l’EOI de Calvià.

      Nivell avançat, nivell C1 i C2 a l’EOI d’Inca.

    5. Espanyol: nivell bàsic...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR