Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats, de dia 17de març de 2014 per la qual s’autoritza la implantació del batxillerat a distància en les modalitats de ciències i tecnologia i d’humanitats i ciències socials a l’IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS
Rango de LeyResolució
  1. L’Ordre Ministerial de 15 d’octubre de 1991 (BOE del 14 de novembre de 1991) autoritzá el batxillerat d’humanitats i ciències socials i el batxillerat de ciències i tecnologia a l’IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella.

  2. La Resolució del conseller d’Educació i Cultura de 13 de juny de 2007 (BOIB de 7 de juliol de 2007) autoritzà la implantació del batxillerat artístic a l’IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella.

  3. El 10 de març de 2014, el cap del Departament de Planificació i Centres informa de les necessitats d’implantar el batxillerat a distància a l’IES Josep Maria Quadrado atès el gran nombre d’alumnes ja que hi ha una matrícula anual estable d’alumnes que necessiten cursar el batxillerat a distància i que a Ciutadella no hi ha cap centre autoritzat per realitzar aquests estudis, de manera que les persones interessades s’han de desplaçar a Maó, amb els inconvenients i incompatibilitats que això suposa.

  4. El 14 de març de 2014, el Departament d’Inspecció Educativa (DIE) emet informe favorable a la implantació del batxillerat a distància en les modalitats de ciències i tecnologia i d’humanitats i ciències socials a l’IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella

  5. La Direcció General de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans té la competència d’autoritzar els ensenyaments que s’han d’implantar en els centres educatius i, ateses les peticions esmentades, considera pertinent la implantació d’aquests estudis.

    Fonaments de dret

  6. La Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l’educació (BOE del 4 de juliol).

  7. La Llei orgànica 2/2006, de 3 de març, d’educació (BOE del 4 de març).

  8. El Reial decret 1467/2007, de 2 de novembre, pel qual s’estableix l’estructura del batxillerat i es fixen els seus ensenyaments mínims (BOE del 6 de novembre).

  9. L’Ordre ESD/1729/2008, d’11 de juny, per la qual es regula l’ordenació i s’estableix el currículum del batxillerat (BOE del 18 de juny).

  10. L’Ordre EDU/554/2008, de 19 de desembre, per la qual es determinen el procediment i els documents i requisits formals del procés d’avaluació i diversos aspectes organitzatius del batxillerat i l’adaptació d’aquest a les particularitats del batxillerat a distància i del batxillerat nocturn.

  11. El Decret 82/2008, de 25 de juliol, pel qual s’estableixen l’estructura i el currículum del batxillerat a les Illes Balears (BOIB de l’1 d’agost).

  12. L’Ordre de la consellera d’Educació i Cultura de 2 de febrer de 2009 sobre l’avaluació de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR