Decret nova organització municipal

SecciónI. Disposicions generals
EmisorAJUNTAMENT D'EIVISSA
Rango de LeyDecret

En compliment de l’article 44 del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Corporacions Locals, es fa públic el següent Decret d’Alcaldia:

“DECRET: Amb data 11 d’agost de 2014, el Ple de l’Ajuntament d’Eivissa va procedir a l’elecció de la nova Alcaldessa, com a conseqüència de la renúncia presentada per l’anterior.

Essent necessari que es modifiqui el règim de delegacions realitzat sota el mandat de l’anterior Alcaldessa, mitjançant el present i d’acord amb les facultats que confereix a aquesta Alcaldia la legislació vigent en matèria de Règim Local, en concret els articles 25 de la Llei 20/2006 de 15 de desembre municipal i de règim local de les Illes Balears en relació als articles 21 i 23.4 de la Llei 7/1985 de Bases de Règim Local i 43 i següents del RD 2568/1986 de 28 de novembre, pel qual s’aprova el Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals RESOLC:

PRIMER.- Mantenir l’estructura organitzativa dels serveis administratius de l’Ajuntament segons el previst al Decret d’Alcaldia núm. 41 de data 25 de juny de 2013.

SEGON.- Revocar els decrets les delegacions atorgades mitjançant Decrets d’Alcaldia de dates 25 de juny de 2013, 9 de setembre de 2013 i 11 de Desembre de 2013.

TERCER.- A fi de dotar d’una major celeritat i eficàcia a les actuacions municipals de conformitat al previst a l’article 43 del RD 2568/1986 de 28 de novembre, pel qual s’aprova el Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals s’acorda:

  1. Delegar en la Primera Tinent d’Alcalde, la Sra. Maria del Mar Sánchez Gutiérrez, la facultat de dirigir i gestionar els serveis que presta l’Ajuntament en matèria d’esports, joventut, polítiques d’igualtat, educació i benestar social, inclosa la representació de l’Ajuntament en els actes relacionats amb les anteriors atribucions.

    L’anterior delegació inclou la firma dels actes de tràmit necessaris per a la tramitació de procediments relatius a les matèries objecte de delegació, la realització dels tràmits necessaris per a la concertació de contractes menors vinculats a l’àrea delegada, la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afecten a tercers i la resolució dels recursos de reposició que s’interposin contra els acords dictats.

  2. Delegar en la Segona Tinent d’Alcalde, la Sra. Catalina Sansano Costa, la facultat de dirigir i gestionar els serveis que presta l’Ajuntament en matèria de cultura, patrimoni, festes, arxiu, biblioteca municipal, normalització lingüística i turisme i promoció econòmica, inclosa la representació de l’Ajuntament en els actes relacionats amb les anteriors atribucions.

    L’anterior delegació inclou la firma dels actes de tràmit necessaris per a la tramitació de procediments relatius a les matèries objecte de delegació, la realització dels tràmits necessaris per a la concertació de contractes menors vinculats a l’àrea delegada, la facultat de resoldre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR