Decret 48 /2016 de 22 de juliol, pel qual es disposa el cessament i el nomenament d’alts càrrecs de la Conselleria de Presidència de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
EmisorCONSELL DE GOVERN
Rango de LeyDecret

Els articles 19.12 i 33.5 de la Llei 4/2001, de 14 de març, del Govern de les Illes Balears, disposen, respectivament, que és competència del Consell de Govern nomenar i separar els alts càrrecs de l’Administració de la Comunitat Autònoma, i dels consellers elevar-ne la proposta.

D’altra banda, l’article 15.2 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que els directors generals han de ser nomenats i separats per decret del Govern de les Illes Balears, a proposta del titular de la conselleria.

Per tot això, a proposta de la consellera de Presidència, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió del dia 22 de juliol de 2016,

DECRET

Primer

Es disposa el cessament de la senyora Margarita Font i Aguiló com a directora general de Relacions Institucionals i Acció Exterior, i se li agraeixen els serveis prestats.

Segon

Es disposa el cessament del senyor Josep Enric Claverol i Florit com a director general de Coordinació, i se li agraeixen els serveis prestats.

Tercer

Es disposa el nomenament del senyor Josep Enric Claverol i Florit com a director general de Relacions Institucionals i Acció Exterior.

Quart

Es disposa el nomenament de la senyora Rosario Sánchez Grau com a directora general de Coordinació.

Cinquè

Aquest Decret té efectes des...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR