Decret 4/2015, de 6 de febrer, de modificació del Decret 63/2012, de 20 de juliol, pel qual s’estableix l’estructura orgànica bàsica del Servei de Salut de les Illes Balears

SecciónI. Disposicions generals
EmisorCONSELL DE GOVERN
Rango de LeyDecret

En el títol V de la Llei 5/2003, de 4 d’abril, de salut de les Illes Balears, es regula el Servei de Salut de les Illes Balears com “un ens públic de caràcter autònom, dotat de personalitat jurídica i patrimoni propis, i amb plena capacitat per actuar en el compliment de les seves finalitats, al qual es confia la gestió dels serveis públics sanitaris de caràcter assistencial de les Illes Balears”.

L’article 16 del Decret 39/2006, de 21 d’abril, pel qual s’aproven els Estatuts de l’ens públic Servei de Salut de les Illes Balears, disposa que “l’estructura bàsica del Servei de Salut s’ha d’aprovar per decret del Consell de Govern a proposta de la conselleria competent en matèria de sanitat”.

En aquest context, el Decret 63/2012, de 20 de juliol, estableix l’estructura orgànica bàsica del Servei de Salut, emmarcada en els projectes de reordenació i racionalització del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma.

Per tal de centralitzar l’activitat de compres de l’organisme autònom es modifiquen la denominació i les funcions de la Subdirecció de Contractació i Compres, que passa a denominar-se “Subdirecció de Compres i Logística”, les atribucions de la qual se circumscriuen a la gestió, el control i la coordinació de la cadena d’aprovisionament del Servei de Salut.

D’altra banda, a fi de dotar d’un major caràcter juridicoadministratiu la contractació pública que afecta el Servei de Salut, les funcions relatives a la gestió, el control i la coordinació de la contractació administrativa i la tramitació dels convenis de col·laboració passen a dependre de la Secretaria General.

Finalment, s’hi introdueix un nou capítol, que estableix el règim de suplències dels òrgans unipersonals de direcció i gestió del Servei de Salut en els supòsits de vacant, absència o malaltia.

En conseqüència, a proposta del conseller de Salut, i havent-ho considerat prèviament el Consell de Govern en la sessió del 6 de febrer de 2015,

DECRET

Article únic

Es modifiquen els articles 6, 11 i 12 del Decret 63/2012, de 20 de juliol, pel qual s’estableix l’estructura orgànica bàsica del Servei de Salut de les Illes Balears, que queden redactats de la manera següent, i s’hi afegeix el capítol IV.

Article 6

Estructura directiva dels Serveis Centrals

L’estructura directiva dels Serveis Centrals està formada pels òrgans següents, dependents directament de la Direcció General:

a)...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR