Decret 24/2015, de 7 d’agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

SecciónI. Disposicions generals
EmisorPRESIDÈNCIA DE LES ILLES BALEARS
Rango de LeyDecret

El Decret 8/2015, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, determina la composició del Govern i la nova estructura de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Mitjançant el Decret 12/2015, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, es varen establir les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Una vegada iniciades les tasques del nou Govern, s’ha detectat la necessitat de reestructurar i delimitar materialment les competències d’algunes conselleries, i també introduir-n’hi d’altres que no s’havien previst. Per aquest motiu, així com per facilitar la labor dels operadors jurídics, s’ha optat per elaborar un nou decret.

Per tot això, d’acord amb el que disposen els articles 11 c i 38.3 a de la Llei 4/2001, de 14 de març, del Govern de les Illes Balears, i 5 i 8 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, dict el següent

DECRET

Article 1

Les conselleries que integren l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears exerceixen les competències normatives i executives atribuïdes a aquesta Administració per l’Estatut d’autonomia i la resta de l’ordenament jurídic en els sectors corresponents de l’acció pública.

Article 2

Per a les conselleries que integren l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears s’estableix l’estructura orgànica bàsica següent:

  1. Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme

    — Secretaria General

    — Direcció General d’Innovació i Recerca

    — Direcció General de Turisme

    — Direcció General de Desenvolupament Tecnològic

    — Direcció General de Fons Europeus

    Les direccions generals esmentades exerceixen les seves competències en els àmbits materials següents:

  2. Conselleria de Presidència

    — Secretaria General

    — Direcció General de Coordinació

    — Direcció General de Relacions Institucionals i Acció Exterior

    — Direcció General de Relacions amb el Parlament

    — Direcció General de Comunicació

    Les direccions generals esmentades exerceixen les seves competències en els àmbits materials següents:

    Així mateix, s’integren en la Conselleria de Presidència els òrgans següents:

    Els òrgans esmentats exerceixen les competències següents:

  3. Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques

    — Secretaria General

    — Direcció General de Pressuposts i Finançament

    — Direcció...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR