Decret 19-2013

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorAJUNTAMENT DE LLOSETA
Rango de LeyDecret

Es fa constar pel general coneixement el Decret núm. 19 de data 08/03/2013 que modifica el Decret núm. 65/2011 de data 27-06-2011 del qual s’ha donat compte al plenari ordinari de dia 18-03-2013.

"DECRET Nº 19, de data 08/03/2013, de modificació del Decret núm. 65/2011 (data: 27/06/2011).- De conformitat amb l'article 43.5 del RD 2568/1986 de 28 de novembre, es dicta la següent RESOLUCIÓ:

PRIMER.- Anomenar Regidors - Delegats de les àrees:

1) AREA D'OBRES PRÒPIES, URBANISME, CONTRACTACIÓ I POLICIA LOCAL.- Es reserva a la Batlia.

- Competències d'Urbanisme: Planejament Urbanístic (NN.SS, Plans Parcials, Plans Especials, Projectes d'Urbanització i dotació de Serveis). Gestió Urbanística (Execució de programes d'actuació, reparcel×lacions, valoracions, conservació d'urbanitzacions). Disciplina Urbanística (Llicències urbanístiques, Llicències d'activitat i obertura; ordres d'execució, alineacions i rasants, etc.).

- Competències d'Obres pròpies: Gestió, control seguiment de les obres municipals.

- Competències de Contractació: Obres, Subministraments, serveis i demés contractes.

- Competències Policia Local: Seguretat ciutadana i llocs públics ordenació del tràfic viari i circulació, protecció civil, compliment de les normes de dret local (policia administrativa, espectacles i establiments públics, compliment ordenances, bans, actes i acords) policia administrativa derivant de lleis sectorials. Cooperació amb els "Cuerpos y Fuerzas de Seguridad" Policia Judicial; les demés competències connexes.

- Organització del personal adscrit a l’àrea.

2) SERVEIS SOCIALS,.- Regidora‑Delegada: Maria Isabel Fullana Jaume.

- Competències: Assistència social, assistència domiciliaria, projectes del Pla de Prestacions Bàsiques del CIM, gestió centre tercera edat, Centre de Dia, col·laboració amb el serveis de l'estat i de la CAIB (IBAS, Institut de la Dona, etc.) Conferències i activitats; relacions amb entitats i associacions (Creu Roja, Donants de Sang, etc.).

- Organització del treball del personal adscrit a l'àrea.

3) CULTURA I JOVENTUT, MEDI AMBIENT, TURISME, CONSUM, RECURSOS HUMANS, FOMENT PER L’OCUPACIÓ, NOVES TECNOLOGIES, I PARTICIPACIÓ CIUTADANA.- Regidora‑Delegada: Pepi González Jiménez.

- Competències Cultura: Arxiu Municipal, Biblioteques, relacions amb totes les entitats veïnals, Gestió del Casal de Cultura de Ca S’Hereu, exposicions conferències, Escola de Música, temps lliure, etc.; les demés competències connexes, etc.

Gestió del Teatre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR