Decret 18/2019, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es nomena personal eventual de la Presidència de les Illes Balears

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
Rango de LeyDecret

L'article 20 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que és personal eventual el que, en virtut de nomenament legal, ocupa, amb caràcter temporal, llocs de treball considerats de confiança o d'assessorament especial de la Presidència o dels consellers o conselleres, no reservats a personal funcionari de carrera. També estableix que el president o presidenta i els consellers o conselleres nomenen lliurement el seu personal eventual i que els nomenaments s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

A la relació de llocs de treball de personal eventual vigent figura com a lloc de treball adscrit orgànicament a la Presidència de les Illes Balears el de secretària/secretari.

Per tot això, dict el següent

DECRET

Primer. Es nomena la senyora Marina Garcias Salva personal eventual de la Presidència de les Illes Balears, en el lloc de treball secretària/secretari, amb efectes de dia 10 de juliol de 2019.

Segon. Als efectes de dietes i indemnitzacions per raó de servei, és aplicable el que disposen el Decret 16/2016, de 8 d'abril, o la norma que el substitueixi, i l'article 16 de la Llei 14/2018, de 28 de desembre, de Pressuposts Generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2019.

Tercer. Als efectes de retribucions per antiguitat o triennis, es reconeix el dret a la percepció dels conceptes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR