Decret 11/2019, de 22 de febrer, pel qual es crea l’escola d’educació infantil de 0 a 3 anys Can Nebot, a la localitat de Sant Jordi de ses Salines, al terme municipal de Sant Josep de sa Talaia, a Eivissa

SecciónI. Disposicions generals
EmisorCONSELL DE GOVERN
Rango de LeyDecret

La creació de centres públics correspon al Govern autonòmic, d’acord amb el que estableix l’article 17 de la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l’educació.

L’Estatut d’autonomia de les Illes Balears, aprovat per la Llei orgànica 1/2007, de 28 de febrer, estableix en l’article 36.2 que, en matèria d’ensenyament, correspon a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears la competència de desplegament legislatiu i d’execució de l’ensenyament en tota la seva extensió, nivells i graus, modalitats i especialitats, d’acord amb el que disposa l’article 27 de la Constitució.

El 21 de maig de 2018, el Ple del Parlament de les Illes Balears va aprovar per unanimitat de tots els grups amb representació parlamentària una moció presentada sobre educació infantil en la qual instava el Govern de les Illes Balears a obrir l’escola infantil de Can Nebot.

Mitjançant un acord de 30 de novembre de 2018 del Consell Executiu del Consell Insular d’Eivissa es va adjudicar de forma directa a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a través de la Conselleria d’Educació i Universitat, la concessió demanial gratuïta de l’ús del centre educatiu Can Nebot, destinat a escola infantil de primer cicle, amb una superfície de 403,05 m2, i del terreny sobre el qual s’aixeca l’escola, el qual té una superfície aproximada de 1.000m2, situat a la parcel·la E-1 de la urbanització anomenada Can Nebot, de l’illa de cases M-3 de Sant Jordi de ses Salines, al terme municipal de Sant Josep de sa Talaia, per a l’obertura i la gestió del centre d’educació infantil.

En data 7 de febrer de 2019, es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la Resolució del conseller d’Educació i Universitat d’1 de febrer de 2019 per la qual es du a terme l’acceptació de la concessió demanial gratuïta de l’ús del centre educatiu Can Nebot, de Sant Jordi de ses Salines.

S’ha verificat que l’escola té la distribució d’espais adient per complir la finalitat que s’indica. En data 27 de febrer de 2008, el Servei de Projectes, Obres i Supervisió de l’IBISEC va emetre un informe favorable de les obres, i en data 7d’abril de 2008 es va aprovar la Resolució del projecte d’obres del director general de Planificació i Centres. La visita d’inspecció al centre es va fer en data 8de juliol de 2010. També s’ha verificat que l’escola compleix la resta de requisits exigits pel Decret 60/2008, de 2 de maig, pel qual s’estableixen els requisits mínims dels centres de primer cicle...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR