Resolució de la presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials per la qual es convoca un concurs per formar part d’una borsa de l’escala d’administració especial, subescala de serveis especials, classe personal d’oficis/ajudant-a, especialitat auxiliar de serveis, lloc de feina auxiliar d’inserció

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
EmisorINSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS
Rango de LeyResolució

La presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials ha dictat, en data d’avui, la següent resolució:

“A l’article 10.2 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, per la qual s'aprova l’Estatut bàsic de l’empleat públic s'estableix que la selecció dels funcionaris interins s’ha de fer mitjançant procediments àgils que han de respectar en tot cas els principis d’igualtat, mèrit, capacitat i publicitat.

L’article 15 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears estableix idèntica previsió tot afegint-hi els criteris de celeritat i eficiència. Respecte del personal laboral, l’article 18.2 d’aquesta Llei disposa que la selecció de personal laboral temporal ha de respectar els principis de publicitat, igualtat, mèrit i capacitat.

En sessió de data 5 de desembre de 2013 de la Mesa Sectorial de Negociació de l’IMAS es va aprovar el barem de mèrits general per a les convocatòries de concurs per formar borses de feina de l'IMAS.

Per tot això, una vegada conclosa la negociació amb els representants dels empleats públics de l'IMAS i d’acord amb les atribucions que m’atorga l’article 7.2 l) dels Estatuts de l’IMAS, aprovats pel Ple del Consell de Mallorca en sessió celebrada el dia 8 de febrer de 2012 (BOIB núm. 28, de 21 de febrer de 2012).

RESOLC

  1. Aprovar la convocatòria d'un concurs per formar part d’una borsa de l’escala d’administració especial, subescala de serveis especials, classe personal d’oficis/ajudant-a, especialitat auxiliar de serveis, lloc de feina auxiliar d’inserció.

  2. Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatòria, que s’adjunten com a annex I d’aquesta resolució, i el barem de mèrits que s’adjunta com a annex II.

  3. Designar la comissió tècnica de valoració d’aquest concurs, la qual està constituïda pels membres que s’indiquen a l’annex III.

  4. Ordenar la publicació d’aquesta resolució i dels annexos en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el tauler d’edictes de l'IMAS i a la pàgina web de l’IMAS.

    Interposició de recurs

    Contra aquesta resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar el recurs d’alçada davant el Consell Executiu del Consell de Mallorca, en el termini d’un mes, comptador des de l’endemà de la publicació en el BOIB, d’acord amb els articles 114 i 115 de la Llei 30 /1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

    Contra la desestimació expressa del recurs d’alçada podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos, comptador des de l’endemà d’haver-ne rebut la notificació de la desestimació i contra la desestimació per silenci del recurs d’alçada podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, en el termini de sis mesos, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s’hagi notificat la resolució), d’acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

    No obstant l’anterior, es pot exercitar, si n’és el cas, qualsevol altre recurs que s’estimi pertinent”.

    Palma, 22 de gener de 2014

    El cap del Departament de Recursos Humans Pere Cantarero Verger

    ANNEX I: BASES DE LA CONVOCATÒRIA

  5. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA I NORMES GENERALS

    1.1 L’objecte d'aquesta convocatòria és la selecció de personal per formar una borsa de treball de l’escala d’administració especial, subescala de serveis especials, classe personal d’oficis/ajundant-a, especialitat auxiliar de serveis, lloc de feina auxiliar d’inserció.

    1.2 Les circumstàncies que permeten nomenar personal funcionari interí són les següents:

    1. Ocupar llocs de feina vacants que corresponen a personal funcionari mentre no es proveeixin reglamentàriament.

    2. Substituir personal funcionari amb reserva de llocs de feina o en situació de llicència, quan la durada d’aquesta llicència ho requereixi.

    3. Substituir la reducció de jornada del personal funcionari quan les necessitats del servei ho requereixin. En aquest supòsit, l’administració pot establir que la relació funcionarial interina sigui a temps parcial.

    4. Desenvolupar programes temporals que responen a necessitats no permanents de l’administració.

    5. Subvenir a necessitats urgents, extraordinàries i circumstancials d’increment de l’activitat.

    1.3 La circumstància que permet nomenar personal laboral s'estableix a l'article 57.4 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, per la qual s'aprova l'Estatut bàsic de l'empleat públic.

    1.4 L’àmbit territorial de la borsa de treball és l’illa de Mallorca i, d’acord amb les necessitats del servei, els òrgans gestors de les borses podran distribuir els candidats per centres de treball sense condicionants ni restriccions de cap tipus.

    1.5 Aquesta borsa es pot utilitzar de forma excepcional per cobrir llocs de feina vacants de la relació de llocs de feina sempre que les borses ordinàries es trobin exhaurides i que l’aspirant reuneixi tots els requisits establerts a la relació de llocs de feina.

    1.6 Aquesta convocatòria es regeix per l’establert en aquestes bases, la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut bàsic de l’empleat públic (EBEP) i la Llei 3/2007, de 27 de març, de funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, el Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l'Administració de la CAIB, el Conveni col·lectiu del personal...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR