Bases Reguladores de les Subvencions de Benestar Social

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorAJUNTAMENT D'EIVISSA
Article 1

Objecte

L’objecte d’aquestes bases específiques és la regulació de la convocatòria pública municipal per a la concessió de subvencions en matèria de Benestar Social per a l’any 2014, orientada a aquelles entitats socials i sociosanitàries del municipi d’Eivissa, que impulsin de forma específica actuacions dirigides a col·lectius en situació de vulnerabilitat social.

Article 2

Entitats beneficiàries

Poden sol·licitar o ser beneficiaris o beneficiàries de les subvencions a les quals es refereixen aquestes bases:

Les persones jurídiques, públiques o privades i sense ànim de lucre, ja siguin entitats, grups associatius o organismes legalment constituïts que impulsin de forma genèrica actuacions dirigides a col·lectius en situació de vulnerabilitat social al municipi d’Eivissa i que estiguin inscrits al Registre Municipal d’Associacions veïnals de l'Ajuntament d'Eivissa amb anterioritat a la finalització del termini de presentació d’instàncies i que compleixin els requisits d’aquestes bases.

Excepcionalment l’Ajuntament estudiarà les peticions d’associacions que tenguin la seua seu social fora del municipi d’Eivissa, però dins l’àmbit autonòmic, per a activitats que es realitzin dins el nostre municipi o que es beneficiïn persones residents al municipi però que donat la naturalesa de l’activitat aquesta no es pugui dur a terme dins del municipi d’Eivissa.

Article 3

Termini d’execució dels projectes

Les subvencions que estableix aquesta convocatòria s’han de destinar a actuacions i projectes que es duguin a terme entre l’1 de gener de 2014 i el 30 de setembre de 2014.

Article 4

Termini de presentació de les sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils des del dia següent a la seua publicació al BOIB.

Article 5

Documentació a presentar

Article 6

Procediment per a la concessió de la subvenció

1 - Inici

El procediment de concessió de subvencions s'inicia mitjançant la presentació d'una instància en la qual se sol·liciti la subvenció, s'especifiqui l'activitat a subvencionar i es declari el caràcter amb què la persona o entitat sol·licitant actua.

2 - Instrucció

El procediment de concessió de subvencions es tramita en règim de concurrència competitiva. Té la consideració de concurrència competitiva el procediment mitjançant el qual la concessió de les subvencions es realitza a partir de la comparació de les sol·licituds presentades, a fi d'establir una prelació entre aquestes d'acord amb els criteris de valoració fixats en aquesta convocatòria i adjudicar, amb el límit fixat i dins del crèdit disponible, aquelles que hagin obtingut major valoració en aplicació dels citats criteris.

En cas que la sol·licitud o la documentació siguin incorrectes o incompletes, l'Ajuntament en requerirà l’esmena en un termini de deu dies. Transcorregut aquest termini sense que l’entitat sol·licitant hagi complert el requeriment, se la tendrà per desistida de la seua petició i s'arxivarà l'expedient.

Atesos l’expedient i l’informe de l’òrgan col·legiat, l’òrgan instructor ha de formular la proposta de resolució provisional, degudament motivada, que es notificarà a les persones interessades mitjançant publicació al tauler d’anuncis de la Corporació i, en el seu cas, a la pàgina web municipal, amb un termini de deu dies per formular al·legacions.

Es podrà prescindir de l’audiència quan no figuri al procediment ni siguin tenguts en compte altres fets que els adduïts per les persones interessades. En aquest cas, la proposta de resolució formulada tendrà el caràcter de definitiva.

La competència per atorgar les subvencions correspon als òrgans fixats a l'article 10.

3 - Resolució

L'acte que resolgui el procediment de concessió de la subvenció serà motivat i expressarà el sol·licitant o la relació de sol·licitants als quals es concedeix la subvenció i la quantitat atorgada. Així mateix es farà constar de manera expressa la desestimació de la resta de sol·licituds.

4 - Publicitat de les subvencions concedides

L’acord de resolució del procediment de concessió es notificarà a les entitats interessades en el lloc per elles indicat i es publicarà al Butlletí Oficial de les Illes Balears, indicant la convocatòria, el programa i crèdit pressupostari al qual s’imputen, l’entitat beneficiària, la quantitat concedida i la finalitat de la subvenció. No serà necessari aquesta publicació al BOIB quan els imports de les subvencions concedides, individualment considerades siguin de quantia inferior a 3.000 €. En aquests casos la publicació al BOIB se...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR