Acord de demolició de data 7 d'abril de 2014, expedient 6/2013 d'infracció urbanística

SecciónPrimera. Contractació Pública
EmisorAJUNTAMENT DE FELANITX
Rango de LeyAcord

L’Ajuntament de Felanitx ha intentat practicar la notificació personal, en el domicili del Sr. Alfonso Jesús Gómez Lobo Fernández Paniagua, del següent acte administratiu: l’Acord de demolició de data 7 d’abril de 2014 relatiu a l’expedient de protecció de la legalitat urbanística núm. 6/2013. La notificació personal no s’ha pogut practicar, pel que la notificació de l’acte administratiu referenciat es fa mitjançant la publicació del present Edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, de conformitat amb l’article 59.5 de la Llei 30/1992 de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú (LRJAP i PAC):

“Vist l’expedient de protecció de la legalitat urbanística núm. 6/2013 resulta que:

ANTECEDENTS DE FET

  1. De l’adquisició d’una finca rústica ubicada al polígon 57 parcel·la 272 del terme municipal de Felanitx.

    El Sr. Alfonso Jesús Gómez Lobo Fernández Paniagua i la Sra. Fátima Mohamed Abu Bakr Espinosa adquireixen mitjançant escriptura de compravenda atorgada el dia 10 d’octubre de 2012 davant el Notari de Felanitx Sr. Luis Leoncio Bustillo Tejedor, la finca registral núm. 19812 del Registre de la Propietat de Felanitx consistent en una peça de terra, secà, situada al terme municipal de Felanitx, anomenada Can Xet, de cabuda aproximada desset àrees setanta-cinc centiàrees (1775 m2). Aquesta finca registral es correspon amb la finca rústica ubicada al polígon 57 parcel·la 272 del terme municipal de Felanitx i està classificada com a sòl rústic general.

  2. De la llicència municipal d’obra menor exp. núm. 140/2013

    El dia 2 de juliol de 2013 l’Ajuntament de Felanitx concedeix la llicència municipal d’obra menor exp. núm. 140/2013 per realitzar, a l’esmentat emplaçament, obres consistents en l’obertura de portell en paret seca per accés a la finca amb un pressupost de dos-cents cinquanta euros (250 €).

  3. De les obres i actuacions denunciades pel zelador municipal d’obres.

    Posteriorment, el zelador municipal d’obres denuncia que al polígon 57 parcel·la 272 del terme municipal de Felanitx s’estan executant les següents obres i actuacions sense llicència municipal: construcció d’una rampa de formigó per accedir a la finca, instal·lació d’una caravana i instal·lació d’un comptador d’energia elèctrica.

  4. De la iniciació de l’expedient de protecció de la legalitat urbanística núm. 6/2013. Requeriment de legalització/demolició.

    Per Decret de la Batlia 665/2013 de 13 d’agost s’inicia l’expedient de protecció de la legalitat urbanística núm. 6/2013 i es requereix als interessats perquè de conformitat amb l’article 65 de la Llei 10/1990 de 23 d’octubre de Disciplina Urbanística (LDU) sol·licitin en el termini de dos mesos comptats des de la seva notificació, l’oportuna llicència municipal per legalitzar/demolir les obres i actuacions abans esmentades amb l’advertiment que transcorregut aquest termini, si no s’insta l’expressada llicència o si la llicència de legalització és denegada, l’Instructor formularia proposta de restitució de la realitat física alterada al seu estat original a costa dels obligats.

    . Del transcurs del termini de dos mesos per sol·licitar la llicència de legalització/demolició.

    Durant el termini de dos mesos per sol·licitar la legalització/demolició no s’ha demanat cap tipus de llicència.

  5. De la proposta de demolició de dia 3 de desembre de 2013

    Previs els tràmits legals pertinents, la proposta de dia 3 de desembre de 2013 proposa la demolició de les obres i actuacions il·legals amb la finalitat de restaurar la realitat física alterada al seu estat original.

    Concedida la preceptiva audiència als interessats per termini de deu dies, d’acord amb l’article 66.3 de la LDU, s’ha presentat l’escrit d’al·legacions amb Registre General d’Entrada núm. 49/2014 de 7 de gener.

  6. De l’informe jurídic municipal de data 18...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR