Acord del Consell de Govern de 6 de febrer de 2015 pel qual es declara l’ocupació urgent dels terrenys afectats per l’expropiació a què dóna lloc el projecte “Passarel·la sobre la segona ronda d’Eivissa a Blancadona”, al terme municipal d’Eivissa

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELL DE GOVERN
Rango de LeyAcord

El 24 d’abril de 2014 es va aprovar tècnicament el projecte “Passarel·la sobre la segona ronda d’Eivissa a Blancadona”, al terme municipal d’Eivissa.

Posteriorment, el 17 de maig de 2014, es varen publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears l’obertura del tràmit d’informació pública del projecte i l’expropiació dels béns afectats per les obres que el projecte requereix, d’acord amb l’article 18 de la Llei d’expropiació forçosa de 16 de desembre de 1954, l’article 17 del Reglament que la desplega i l’article 86 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

El 12 d’octubre de 2014, el projecte es va aprovar definitivament, d’acord amb el procediment establert.

El 26 de gener de 2015, l’enginyer de Projectes i Obres de Conservació del Departament d’Obres Públiques va emetre la memòria justificativa corresponent, i el 27 de gener de 2015, el director general de Transports de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori va dictar la proposta de resolució per la qual s’aprova l’expedient de la declaració de l’ocupació urgent dels béns afectats pel projecte.

L’article 52 de la Llei d’expropiació forçosa i l’article 56 del Reglament que la desplega regulen l’adopció dels acords de declaració urgent de béns afectats per una expropiació, que en qualsevol cas han d’estar degudament motivats.

La declaració de l’ocupació urgent dels terrenys afectats per l’expropiació a què dóna lloc el projecte “Passarel·la sobre la segona ronda d’Eivissa a Blancadona”, al terme municipal d’Eivissa, es motiva per la necessitat de complir la disposició transitòria primera de la Llei 16/2001, de 14 de desembre, d’atribució de competències als consells insulars en matèria de carreteres i camins, que entrà en vigor l’1 de gener de 2015.

Durant el tràmit d’informació pública no s’han presentat al·legacions que s’oposin a la declaració de l’ocupació urgent.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta del conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Territori, en la sessió del dia 6 de febrer de 2015...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR