Acord de la Comissió de Govern de modificació de distribució percentual de places al pàrquing de la Plaça d’Europa, es Pujols, TM Formentera

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELL INSULAR DE FORMENTERA
Rango de LeyAcord

Per acord de la Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera, en sessió ordinària celebrada el dia 17 de juny de 2016 es va aprovar, entre d’altres, la següent:

Modificació de distribució percentual de places Pàrquing Plaça Europa

Vista la providència d’inici de data 15 de juny de 2016, referent a la modificació de distribució percentual de places segons modalitat d’estacionament prevista a l´article 8 de l’ordenança reguladora del Preu Públic d’aplicació al pàrquing de la plaça Europa, modificat per acord de la Comissió de Govern de data 23 d´ Octubre de 2015 (BOIB nº 165, de 10 de novembre).

Vist l’informe de data 16 de juny de 2016 que aconsella una distribució diferent a l´actualment fixada per tal de garantir major eficiència en la prestació del servei i equilibrar l’oferta i la demanda segons modalitat d´estacionament.

Vist l´informe del serveis jurídics de data 16 de juny de 2016.

Vist el Decret de Presidència de data 22 de juny de 2015 (publicat al BOIB Num. 109 de 18 de juliol de 2015), de delegació d´atribucions a la Comissió de Govern.

Per tot l’anteriorment esmentat, L’Hble. Sr. Rafael González Ribas, conseller d’Infraestructures del Consell Insular de Formentera, presenta la següent:

PROPOSTA D’ACORD

PRIMER.- MODIFICAR EL PERCENTATGE ASSIGNAT a cada modalitat d´estacionament per l´article 8 de l´Ordenança Reguladora del Preu Públic d´aplicació (BOIB 49, de 10 d´abril de 2014), i fixar el següent:

% Places fixes anuals per abonats empresas (persones físiques o jurídiques): 25% (34)

% Places fixes anuals per abonats residents (persones físiques): 10% (14)

% Places fixes per...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR