Sanitat.- Horaris.- Notificació de resolució d'expedients sancionadors.

SecciónPrimera. Contractació Pública
EmisorAJUNTAMENT DE PALMA DE MALLORCA

Per no haver-se pogut realitzar la preceptiva notificació en el domicili que consta als expedients relacionats, pel present edicte se comunica que en relació als expedients que s'instrueixen a l’Àrea delegada de Sanitat i Consum d'aquest Excm. Ajuntament, com a conseqüència de la denúncia formulada per la Inspecció Municipal corresponent per infracció de l'Ordenança reguladora d’horaris i condicions dels establiments d’entreteniment i restauració de concurrència pública (BOIB 73 de 22 de maig de 2003), i atès que no s'han presentat al×legacions a la proposta de resolució, o si s'han presentat no aporten altres fets ni proves que les invocades pel titular; aquesta Batlia, conformement als articles 23 del Reglament del règim juridic del procediment sancionador municipal de 16 setembre 2002 (BOIB núm.21, de 15-02-03) i fent ús de la potestat sancionadora atribuïda legalment, ha disposat imposar les següents sancions per les presumptes infraccions que es detallen:

- Expedient 066L/13, DOMENE Y OTROS S.L., B57711111, com a titular de l’establiment anomenat CAVALLI, ubicat al carrer Joan Miró, 64 de Palma, mil un euros (1.001,00 €).

L’import de la multa cal fer-lo efectiu en període voluntari, dins el termini de quinze dies comptats des de l’endemà de la publicació del present Edicte a l’Oficina Municipal de Recaptació: Plaça Santa Eulàlia, 9, 1r; o a l’Oficina de Recaptació de la CAIB: calle Son Dameto, s/n, Edifici de la Policia Local. De 09,00 a 13,00 hores. Si transcorre aquest termini sense que se satisfaci la multa, es procedirà per via de constrenyiment, amb els recàrrecs consegüents.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement. Contra aquesta resolució, que és definitiva en la via administrativa, es pot interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant el mateix òrgan que l’ha dictada, d’acord amb el que disposa l’article 116 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de Règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, segons la redacció donada al mateix per la Llei 4/99, de 13 de gener. El termini per interposar-lo és d’un mes, a contar des del dia següent al de la publicació del present Edicte, no podent, en aquest cas, interposar recurs contenciós administratiu fins que s’hagi resolt el de reposició.

El recurs...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR