Notificació de Resolucions de baixa en Prestacions per Desocupació per percepció de salaris de tramitació

SecciónPrimera. Contractació Pública
EmisorSERVEI PÚBLIC D'OCUPACIÓ ESTATAL

Havent resultat infructuosa la notificació de resolucions de baixa en prestacions per desocupació per percepció de salaris de tramitació, per carta certifiada amb justificant de recepció, als subjetes responsables, es procedéis en forma i efectes prevists en l’art. 59.5 de la Llei de Régim Juridic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú de 26 de Novembre de 1.992 (BOE 27.11.92) a publicar la relació traballadors. A les quals se’ls notifica les quantitats que deuran reintegrar a aquest Organismo, pels fets que a continuació es detallen:

COGNOMS I NOM DNI MOTIU
ARGINA OSUNA GARATE 72576271-R Salarios de Tramitación
LUIS HERRERIA CANO 43089889-X Salarios de Tramitación

1-Mitjançant comunicació d’aquesta Direcció Provincial es va posar en el seu coneixement que s’havia procedit a cursar baixa en les prestacions per atur que tenia vd, reconegudes, amb motiu de l’existéncia de salaris de tramitació, generats després del resultat favorable de la seva impugnació d’acord extintiu de la seva relació laboral.

2-L’esmentada situació derivada d’Acta de Conciliació que determina el seu dret a percebre els salaris de tramitació implica la necessitat de formular una nova sol.licitud de prestacions, tal com se li indicava en la comunicació abans citada, concedint-li un termini de 15 dies per a la presentació de la mateixa davant l’Oficina d’Ocupació.

3-NO presento al-legacions a la comunicaciòn esmentada.

Als quals són dáplicació el següents

FONAMENTS DE DRET

1-El SPEE és competent per a dictar la present resolució, d’acord amb el artº 226 de la Llei General de la Seguretat Social, el Text Refós de la qual va ser aprovat per Reial Decret Legislatiu 1/1994 de 20 de juny.

2-L’apartat 4, del artº 209, d’aquesta Llei desposa que, en el cas d’existir període que correspongui a salaris de tramitació, el naixement del dret a les prestacions es produirá una vegada transcorregut aquest període..

3-L'apartat 5, del *artº 209, de l'esmentada Llei disposa que si el treballador tingués dret als salaris de tramitació i estigués...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR