Resolució del conseller de Turisme i Esports per la qual es modifica la resolució del conseller de Turisme i Esports de 30 de desembre de 2013 per la qual es convoquen ajuts als esportistes i als clubs esportius de les Illes Balears per facilitar-los els desplaçaments a la Península, les Illes Canàries, Ceuta i Melilla per assistir a les competicions oficials dels diferents calendaris federatius, BOIB núm. 9, de 18 de gener de 2014

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA DE TURISME I ESPORTS
Rango de LeyResolució

Fets

  1. El 18 de gener de 2014 es va publicar al BOIB núm. 9 la resolució del conseller de Turisme i Esports de 30 de desembre de 2013 per la qual es convoquen ajuts als esportistes i als clubs esportius de les Illes Balears per facilitar-los els desplaçaments a la Península, les Illes Canàries, Ceuta i Melilla per assistir a les competicions oficials dels diferents calendaris federatius.

  2. En el punt 1.1 de l’Annex 1 d’aquesta Resolució s’estableix que se subvencionen els desplaçaments realitzats entre l’1 de desembre de 2013 i el 30 de novembre de 2014.

  3. En el punt 5.1 de l’Annex 1 d’aquesta Resolució s’estableix que el termini per tal de presentar les sol·licituds és el següent:

    — Campionats o proves fetes des de l’01/12/2013 fins a la data de la publicació de la convocatòria en el BOIB: el termini per presentar les sol·licituds és d’un mes des de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria en el BOIB.

    — Campionats o proves fetes des de la data de la publicació de la convocatòria al BOIB fins al 30/11/2014: el termini per presentar les sol·licituds és de quinze dies naturals a partir de l’endemà de la realització del campionat, prova esportiva o partit.

  4. El 15 de novembre de 2014 es va publicar al BOIB núm. 157 l’ordre del conseller d’Hisenda i Pressuposts de 12 de novembre de 2014 per la qual es regulen les operacions de tancament i d’obertura de l’exercici pressupostari. En aquesta ordre s’estableix que les unitats de gestió econòmica de les seccions pressupostàries poden registrar els documents comptables AD de l’exercici de 2014 a la base de dades del SICODE fins el dia 24 de novembre de 2014.

  5. El 18 de novembre de 2014 els serveis tècnics de la Direcció General d’Esports informen de què, atesa la impossibilitat material de mantenir en aquest procediment de subvencions el termini pels campionats o proves fetes fins el dia 30 de novembre donat que no es podrien tramitar els documents comptables que fessin efectiva l’autorització i disposició dels imports que es poguessin atorgar als beneficiaris, s’estima oportú modificar els punts 1.1 i 5.1 de l’Annex 1 de la resolució del conseller de Turisme i Esports de 30 de desembre de 2013, a fi de què només s’acceptin els campionats o proves fetes des de la data de la publicació de la convocatòria al BOIB fins al 31 d’octubre.

    Fonaments de dret

  6. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions (BOE núm. 276, de 18 de novembre).

  7. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR