Convocatòria i bases reguladores de les condicions i requisits per a la concessió de Beques de Formació Pràctica Estiu 2014, de l'Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorINSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES
Article 1

Objecte i finalitat

  1. Aquestes bases tenen per objecte regular la concessió de les Beques de formació pràctica de l'Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià (en endavant IMEB), durant els mesos de juliol, agost i, si escau, setembre 2014.

  2. La finalitat d'aquestes beques és:

Article 2

Règim de la concessió i marc normatiu. Règim de compatibilitat

2.1 Les beques objecte de la present convocatòria es concediran en règim de concurrència competitiva de totes aquelles sol·licituds que compleixin els requisits exigits en aquestes bases i es regiran per: la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions; el Real Decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre; la Llei 27/2011, d'1 d'agost, sobre actualització, adequació i modernització del sistema de la Seguretat Social; el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre; la Llei 27/2011, d'1 d'agost, pel qual es regulen els termes i les condicions d'inclusió al Règim General de la Seguretat Social de les persones que participin en programes de formació, segons la previsió en la disposició addicional tercera de la Llei 27/2011, d'1 d'agost; i la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

2.2 Les subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualsevol Administració o ens públic o privat, nacional, de la Unió Europea o d'organismes internacionals, seran compatibles amb les beques objecte de la present convocatòria.

Article 3

Característiques de les beques

Article 4

Condicions generals de les beques

Article 5

Requisits dels beneficiaris

Poden ser beneficiaris de les beques objecte de la present convocatòria les persones que reuneixin els requisits següents:

Article 6

Requisits i obligacions de les entitats col·laboradores

Article 7

Criteris d'atorgament de les beques

7.1 Criteris generals:

7.2 Criteris específics:

L'assignació de les pràctiques entre els candidats es realitzarà per una Comissió Mixta de Selecció i Seguiment, d'acord amb els principis de trasparència i mèrit que segueixen els següents criteris:

De l'extracte acadèmic es puntuarà la mitjana de l'expedient amb escala d'1 a 10...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR