Notificació de requeriments de documentació relatius a expedients sobre la situació legal de discapacitat.

SecciónPrimera. Contractació Pública
EmisorCONSELLERIA DE FAMÍLIA I SERVEIS SOCIALS

Notificació de requeriments de documentació relatius a expedients sobre la situació legal de discapacitat.

Intentades dues vegades, en temps i forma, les notificacions indicades en l’annex que s’adjunta i tenint en compte que el contingut pot lesionar drets i interessos legítims, en aplicació dels articles 59.5 i 61 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, mitjançant aquest anunci se cita els interessats que figuren en l’annex, o els seus representats, amb la finalitat de notificar-los els actes administratius derivats del procediment que s’especifica i deixar constància en l’expedient d’aquest coneixement.

A aquest efecte, els interessats que se citen a continuació, o els seus representants degudament acreditats, hauran de comparèixer, en el termini dels deu dies hàbils següents a la data de publicació d’aquest anunci, a les dependències de la Direcció General de Serveis Socials de la Conselleria de Família i Serveis Socials, situades a l’avinguda d’Alemanya, 6 dta., de Palma de Mallorca (Mallorca); al carrer del Pou Fondo, 17, de Manacor (Mallorca); a l’avinguda del Raiguer, 95, d’Inca (Mallorca); a l’avinguda de Vives Llull, 42, de Maó (Menorca), i al carrer del Bisbe Abad i Lasierra, 47, d’Eivissa (Eivissa), en horari de 9.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres.

Si una vegada transcorregut el termini de deu dies hàbils no han comparegut, la notificació s’entén produïda a tots els efectes legals a partir de l’endemà del venciment del termini indicat per comparèixer.

Palma, 13 de març de 2014

El director general de Serveis Socials

Rafael Romero Ferrer

Per delegació de competència (BOIB 70/2013)

ANNEX

Relació Notificacions

Contingut de l'acte Interessat/ada Representant Expedient
Requeriment 00997312D 07/1002039
...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR