Llei de Pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2001 (Llei 14/2000, de 29 de desembre)

Publicado enDOGC
Ámbito TerritorialNormativa de Cataluña
RangoLey

Els pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2001 plantegen, com a objectiu, la contenció de l'equilibri pressupostari entre els ingressos no financers i les despeses no financeres del sector públic administratiu de la Generalitat de Catalunya. En coherència amb aquest objectiu, s'ha d'aconseguir la contenció de l'endeutament, en termes de producte interior brut. En aquest marc, els pressupostos mantenen la prioritat de les despeses de caràcter social, a la vegada que presten una atenció especial a les inversions reals.

No hi ha canvis en l'estructura de la part dispositiva de la Llei, prou consolidada els darrers anys. Un cop més, la Llei es divideix en sis títols dedicats, respectivament, a l'aprovació del pressupost i al règim de les modificacions pressupostàries, a les normes sobre gestió pressupostària i despesa pública, a les despeses de personal, a les operacions financeres, a les normes tributàries i a la participació dels ens locals en els ingressos de l'Estat i de la Generalitat. Amb les disposicions addicionals es completa el marc jurídic pressupostari, i les disposicions finals contenen les normes relatives a la pròrroga de disposicions, l'habilitació per a les adaptacions tècniques com a conseqüència de reorganitzacions administratives i a l'entrada en vigor d'aquesta Llei.

Quant als continguts específics de la Llei, cal destacar, entre altres, l'adequació de les normes sobre modificacions pressupostàries a les necessitats previsibles en l'execució pressupostària, i també les autoritzacions sobre endeutament i concessió de garanties necessàries per a les diferents entitats i organismes.

Addicionalment, aquesta Llei adequa l'increment de les retribucions a la normativa estatal, actualitza els tipus de quantia fixa de les taxes i inclou disposicions que afecten el règim d'autonomia pressupostària d'organismes públics, com el Consell de l'Audiovisual de Catalunya i els centres penitenciaris.

TÍTOL I Aprovació del pressupost i règim de les modificacions pressupostàries Artículos 1 a 9
CAPÍTOL I Aprovació del pressupost Artículos 1 a 3
ARTICLE 1 Els crèdits inicials i llur finançament
ARTICLE 2 Foment de les inversions a les comarques en recessió econòmica i demogràfica
ARTICLE 3 Vinculació de crèdits del pressupost
CAPÍTOL II Règim de les modificacions pressupostàries Artículos 4 a 9
ARTICLE 4 Principis generals
ARTICLE 5 Transferències de crèdit
ARTICLE 6 Generació de crèdits
ARTICLE 7 Crèdits ampliables
ARTICLE 8 Retencions de saldos pressupostaris
ARTICLE 9 Crèdits autoritzats a favor de les entitats del sector públic
TÍTOL II Normes sobre gestió pressupostària i despesa pública Artículos 10 a 21
CAPÍTOL I Normes sobre gestió pressupostària Artículos 10 a 17
ARTICLE 10 Construcció i adquisició d'immobles
ARTICLE 11 Vinculació d'immobles
ARTICLE 12 Execució anticipada de projectes d'inversió
ARTICLE 13 Finançament del Programa d'inversions de les universitats
ARTICLE 14 Identificació dels projectes d'inversió
ARTICLE 15 Manaments de pagaments a justificar
ARTICLE 16 Liquidació dels pressupostos i control financer
ARTICLE 17 Comptabilitat dels organismes autònoms comercials, industrials i financers i de les entitats públiques
CAPÍTOL II Normes sobre despesa pública Artículos 18 a 21
ARTICLE 18 Limitació de l'augment de la despesa
ARTICLE 19 Compromisos de despesa d'exercicis anteriors
ARTICLE 20 Recurrència de despeses en exercicis futurs
ARTICLE 21 Comptabilització de compromisos anuals
TÍTOL III Despeses de personal Artículos 22 a 33
CAPÍTOL I Retribucions del personal Artículos 22 a 29
ARTICLE 22 Àmbit d'aplicació de les normes sobre despeses de personal
ARTICLE 23 Retribucions del personal no laboral
ARTICLE 24 Retribucions del personal funcionari
ARTICLE 25 Acreditació de retribucions
ARTICLE 26 Retribucions en determinats supòsits de reducció de jornada
ARTICLE 27 Retribucions del personal laboral
ARTICLE 28 Adequació d'acords, convenis o pactes
ARTICLE 29 Pensions
CAPÍTOL II Altres disposicions en matèria de despeses de personal Artículos 30 a 33
ARTICLE 30 Limitació de l'augment de despeses de personal
ARTICLE 31 Oferta pública d'ocupació
ARTICLE 32 Relacions de llocs de treball
ARTICLE 33 Integració en el treball
TÍTOL IV Operacions financeres Artículos 34 a 37
ARTICLE 34 Avals
ARTICLE 35 Operacions d'endeutament
ARTICLE 36 Informació del Govern al Parlament en matèria d'endeutament
ARTICLE 37 Tramesa d'informació al Departament d'Economia, Finances i Planificació
TÍTOL V Normes tributàries Artículos 38 a 40
ARTICLE 38 Desplegament de l'article 59.3 de la Llei 4/1997, del 20 de maig, de protecció civil de Catalunya
ARTICLE 39 Cànon de l'aigua
ARTICLE 40 Actualització de les taxes amb tipus de quantia fixa
TÍTOL VI Participació dels ens locals en els ingressos de l'Estat i de la Generalitat Artículo 41
ARTICLE 41 Participació en els ingressos
DISPOSICIONS ADDICIONALS
DISPOSICIÓ ADDICIONAL PRIMERA Parlament de Catalunya
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SEGONA Consell Consultiu
DISPOSICIÓ ADDICIONAL TERCERA Sindicatura de Comptes de Catalunya
DISPOSICIÓ ADDICIONAL QUARTA Consell de l'Audiovisual de Catalunya
DISPOSICIÓ ADDICIONAL CINQUENA Pressupostos de les diputacions provincials
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SISENA Interès de demora
  1. Fins al 31 de desembre de 2001, l'interès legal del diner és el fixat per la Llei de pressupostos generals de l'Estat per al 2001.

  2. Fins al 31 de desembre de 2001, l'interès de demora aplicable a les quantitats degudes a les finances de la Generalitat és del 6,50%.

DISPOSICIÓ ADDICIONAL SETENA Romanents de crèdit
  1. El Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca pot lliurar a l'Institut Català del Crèdit Agrari els romanents de crèdit de la partida 10.01.731.01, "Ajuts per a millorar les condicions econòmiques de les línies de foment", existents el 31 de desembre de 2000. L'Institut Català del Crèdit Agrari ha de destinar aquestes quantitats a cobrir el major cost derivat de garantir els seus préstecs amb societats de garantia i assegurances quan ho estimi convenient per raó de les característiques de determinades operacions actives, i també a minorar el cost de les garanties acordades pel Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca dels préstecs atorgats per l'Institut Català del Crèdit Agrari.

  2. S'autoritza el Departament d'Economia, Finances i Planificació perquè els romanents dels crèdits no utilitzats de la partida "Dotació fons d'acció social", del servei pressupostari competent en matèria de funció pública, s'incorporin a l'aplicació corresponent de l'exercici del 2001, per tal de donar compliment a les finalitats establertes en els acords sindicals, i també als projectes interdepartamentals en matèria de personal.

  3. S'autoritza el Departament d'Economia, Finances i Planificació perquè els romanents dels crèdits existents el 31 de desembre del 2000 de la partida "Dotació fons d'acció social" del pressupost del Servei Català de la Salut corresponent al seu personal laboral s'incorporin a l'aplicació corresponent de l'exercici del 2001, per tal de donar compliment a les finalitats establertes en el seu conveni col·lectiu.

DISPOSICIÓ ADDICIONAL VUITENA No-liquidació o anul·lació i baixa de liquidacions

S'autoritza el conseller o consellera d'Economia, Finances i Planificació perquè pugui disposar la no-liquidació o, si escau, l'anul·lació i la baixa en la comptabilitat de totes les liquidacions de les quals resulten deutes inferiors a la quantia que es fixa com a insuficient per a cobrir el cost que l'exacció i la recaptació d'aquests comporten.

DISPOSICIÓ ADDICIONAL NOVENA Informació sobre l'evolució del dèficit i de les desviacions pressupostàries

Trimestralment, i conjuntament amb la tramesa de l'estat d'execució del pressupost a què es refereix l'article 79 del text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, s'ha d'enviar al Parlament informació sobre l'evolució del dèficit de la Generalitat i els seus organismes autònoms, amb l'anàlisi, si escau, de les desviacions que hi hagués en relació amb les previsions d'aquest pressupost.

DISPOSICIÓ ADDICIONAL DESENA Indemnització de les persones incloses en els supòsits previstos a la Llei 46/1977, de 15 d'octubre

S'autoritza el Departament d'Economia, Finances i Planificació a incorporar els crèdits existents a 31 de desembre del 2000 de la partida 16.01.480.01 "Indemnitzacions de les persones incloses en els supòsits previstos a la Llei 46/1977, de 15 d'octubre, de concessió d'amnistia" a l'aplicació corresponent de l'exercici del 2001.

DISPOSICIÓ ADDICIONAL ONZENA Gestió tributària
  1. Els honoraris dels liquidadors de districte hipotecari meritats com a conseqüència de la seva intervenció en la gestió, la liquidació i la recaptació dels tributs cedits, i les quantitats convingudes en concepte de premi de cobrança per la recaptació d'ingressos públics de la Generalitat, i també la quantitat corresponent a la confecció dels efectes timbrats de l'impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats, s'han de fer efectius per minoració de la quantia total de la recaptació dels tributs corresponents.

  2. Es faculta el conseller o consellera d'Economia, Finances i Planificació perquè, mitjançant una ordre, determini i reguli els períodes i els procediments de liquidació dels honoraris o de les quantitats a què fa referència l'apartat 1.

DISPOSICIÓ ADDICIONAL DOTZENA Tributació del joc
  1. Per tal de destinar les quantitats obtingudes del joc a compensar despeses sanitàries, s'autoritza el Govern perquè acordi la cessió a tercers, qualsevol que en sigui la modalitat, fins i tot per a incorporar-los a un fons de titulació d'actius, dels ingressos presents o futurs que derivin de la tributació del joc i que hagi de percebre la Generalitat.

  2. En el cas de supressió o modificació del règim jurídic d'un tribut o més d'un els rendiments dels quals se cedeixen, incloent-hi, pel que fa als de titularitat estatal, la modificació dels termes de la cessió o la supressió d'aquesta, i la modificació del règim jurídic substantiu, fiscal o administratiu del joc, s'han d'adaptar, en el cas que es produeixin perjudicis al fons o als fons, les mesures necessàries, i en especial les de caràcter pressupostari, per a compensar-los, en un pagament o més d'un, de tots els perjudicis produïts, amb la finalitat de restablir-los a la situació inicial, fins i tot, si escau, amb l'abonament a aquests dels interessos de demora corresponents.

  3. S'autoritza el Govern a adoptar les mesures reglamentàries per al desenvolupament d'aquesta disposició i, en especial en relació amb l'exclusió de la fiscalització prèvia de les transferències dels ingressos al fons, a adoptar qualsevol tipus de compromís de pluriennalitat de la despesa que sigui necessari i la fixació del contingut dels contractes de cessió.

DISPOSICIÓ ADDICIONAL TRETZENA Despeses d'aval

Els deutes derivats de les indemnitzacions per despeses d'aval, i els interessos que en derivin, es poden fer efectius per la via de la minoració d'ingressos en els termes que el Departament d'Economia, Finances i Planificació determini.

DISPOSICIÓ ADDICIONAL CATORZENA Consolidació dels fons derivats de l'Acord general sobre condicions de treball del personal de l'àmbit d'aplicació de la Mesa General de Negociació de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, de 12 de juliol del 2000

Sens perjudici de l'obligat compliment amb caràcter general del que estableixen els articles 23.1 i 27.1, i tenint en compte, si escau, el que estableix l'article 103.1.b del Decret legislatiu 1/1997, del 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública, es consoliden, en els conceptes de caràcter fix i periòdic que corresponguin per a l'any 2001, els increments retributius de l'any 2000 derivats de l'aplicació dels fons establerts per l'Acord general sobre condicions de treball del personal de l'àmbit d'aplicació de la Mesa General de Negociació de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, del 12 de juliol del 2000.

DISPOSICIÓ ADDICIONAL QUINZENA Alienació de béns immobles de la Generalitat
  1. Es faculta el Govern perquè, durant l'any 2001, pugui aprovar els expedients d'alienació de béns immobles de la Generalitat o de les seves entitats autònomes de valor pericial superior a 1.000.000.000 de pessetes la utilització dels quals no es consideri necessària. Així mateix, el Govern pot aprovar l'alienació directa de béns immobles, qualsevol que en sigui el valor, que temporalment hagin de continuar utilitzant per a la prestació de serveis. El corresponent acord d'alienació d'aquests immobles pot autoritzar la formalització de contractes d'arrendament o arrendament financer d'aquests.

  2. Dels expedients d'alienació de béns immobles de valor superior a 2.000.000.000 de pessetes, se n'ha de donar compte al Parlament.

DISPOSICIÓ ADDICIONAL SETZENA Règim d'autonomia econòmica de les herències intestades
  1. Es faculta el Govern per a establir que l'òrgan col·legiat dependent del Departament d'Economia, Finances i Planificació que intervingui en l'administració i la liquidació de les herències intestades en què hagi estat declarada hereva la Generalitat de Catalunya tingui règim d'autonomia econòmica.

  2. El règim d'autonomia econòmica a què es refereix l'apartat 1 té per objecte gestionar tots els ingressos provinents del cabal relicte de cadascun dels causants intestats dels quals hagi estat declarada hereva la Generalitat.

  3. L'òrgan responsable de la gestió del règim d'autonomia econòmica a què es refereix l'apartat 1 ha de presentar anualment al Departament d'Economia, Finances i Planificació la justificació dels ingressos i el compte de gestió econòmica. Per decret del Govern s'ha de determinar la normativa que n'ha de regir la gestió.

DISPOSICIÓ ADDICIONAL DISSETENA Adequació i reforma en immobles destinats a ús administratiu
DISPOSICIÓ ADDICIONAL DIVUITENA Cessions de domini en matèria de temps lliure
DISPOSICIÓ ADDICIONAL DINOVENA Cessió de domini al Servei Català de la Salut
DISPOSICIÓ ADDICIONAL VINTENA Cooperació al desenvolupament
DISPOSICIÓ ADDICIONAL VINT-I-UNENA Pla director d'inversions locals
DISPOSICIÓ ADDICIONAL VINT-I-DOSENA Recaptació de taxes pel Consell General d'Aran
DISPOSICIÓ ADDICIONAL VINT-I-TRESENA Modificacions dels concerts educatius
DISPOSICIÓ ADDICIONAL VINT-I-QUATRENA Convenis amb les administracions locals per al finançament de centres docents
DISPOSICIÓ ADDICIONAL VINT-I-CINQUENA Supressió de barreres arquitectòniques als centres d'ensenyament infantil, de primària i de secundària
DISPOSICIÓ ADDICIONAL VINT-I-SISENA Afectació d'ingressos procedents de sancions en matèria de cinematografia
DISPOSICIÓ ADDICIONAL VINT-I-SETENA Fons de garantia per a les indústries culturals
DISPOSICIÓ ADDICIONAL VINT-I-VUITENA Convenis de l'Institut Català de la Salut
DISPOSICIÓ ADDICIONAL VINT-I-NOVENA Afectació d'ingressos en matèria de serveis sanitaris
DISPOSICIÓ ADDICIONAL TRENTENA Generació de crèdits per ingressos procedents de l'alienació de béns adquirits mitjançant l'expropiació forçosa
DISPOSICIÓ ADDICIONAL TRENTA-UNENA Gestió de les subvencions per a adquisició d'habitatges
DISPOSICIÓ ADDICIONAL TRENTA-DOSENA Obres d'edificació
DISPOSICIÓ ADDICIONAL TRENTA-TRESENA Cessió de domini a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya
DISPOSICIÓ ADDICIONAL TRENTA-QUATRENA Pagament a la bestreta de les pensions per cessament en l'activitat agrària
DISPOSICIÓ ADDICIONAL TRENTA-CINQUENA Afectació d'ingressos procedents de llicències de caça i pesca
DISPOSICIÓ ADDICIONAL TRENTA-SISENA Aplicació del Programa de desenvolupament rural i de l'Instrument financer d'orientació de la pesca
DISPOSICIÓ ADDICIONAL TRENTA-SETENA Pla de riscos laborals
DISPOSICIÓ ADDICIONAL TRENTA-VUITENA Ajuts a les petites i les mitjanes empreses que contractin treballadors segons uns requisits determinats
DISPOSICIÓ ADDICIONAL TRENTA-NOVENA Règim d'autonomia econòmica dels centres penitenciaris
DISPOSICIÓ ADDICIONAL QUARANTENA Afectació d'ingressos procedents dels cànons anuals abonats per les entitats concessionàries del Departament d'Indústria, Comerç i Turisme
DISPOSICIÓ ADDICIONAL QUARANTA-UNENA Participació del Centre d'Informació i Desenvolupament Empresarial (Cidem) en la Societat Catalana d'Iniciatives, SA
DISPOSICIÓ ADDICIONAL QUARANTA-DOSENA Finançament del transport especial per als discapacitats físics
DISPOSICIÓ ADDICIONAL QUARANTA-TRESENA Programa de gestió dels residus municipals
DISPOSICIÓ ADDICIONAL QUARANTA-QUATRENA Afectació d'ingressos procedents de sancions en matèria d'activitats extractives
DISPOSICIÓ ADDICIONAL QUARANTA-CINQUENA Cessió de domini de béns als Consorcis del Baix Camp, la Selva i el Montsià i al Consell Comarcal del Baix Ebre
DISPOSICIÓ ADDICIONAL QUARANTA-SISENA Aplicació del Programa de gestió de residus industrials
DISPOSICIÓ ADDICIONAL QUARANTA-SETENA Pla de foment de la sostenibilitat a escala local
DISPOSICIÓ ADDICIONAL QUARANTA-VUITENA Afectació d'ingressos procedents de l'avaluació de programes de restauració
DISPOSICIÓ ADDICIONAL QUARANTA-NOVENA Pressupostos de les universitats catalanes
DISPOSICIÓ ADDICIONAL CINQUANTENA Pla de recerca de la Generalitat 2001-2004
DISPOSICIÓ ADDICIONAL CINQUANTA-UNENA Increment dels ajuts a les empreses que incorporin nous elements tecnològics
DISPOSICIÓ ADDICIONAL CINQUANTA-DOSENA Pla plurianual d'inversions, reposició i manteniment de les universitats 2001-2006
DISPOSICIÓ ADDICIONAL CINQUANTA-TRESENA Programa plurianual per a la creació, el foment i la consolidació d'un col·lectiu de científics d'alt nivell
DISPOSICIÓ ADDICIONAL CINQUANTA-QUATRENA Finançament de la Fira de Barcelona
DISPOSICIÓ ADDICIONAL CINQUANTA-CINQUENA Subvenció a la Cambra d'Associacions de Parcel·listes de Catalunya
DISPOSICIÓ ADDICIONAL CINQUANTA-SISENA Licitació de les obres de la variant oest de la carretera de Camprodon
DISPOSICIÓ ADDICIONAL CINQUANTA-SETENA Condicionament de la carretera N-260-NII
DISPOSICIÓ ADDICIONAL CINQUANTA-VUITENA Traspàs a Aigües Ter-Llobregat
DISPOSICIÓ ADDICIONAL CINQUANTA-NOVENA Increment de les partides per a l'assistència jurídica gratuïta
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SEIXANTENA Obres de recuperació i rehabilitació de l'antic monestir de Peralada
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SEIXANTA-UNENA Promoció del comerç urbà
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SEIXANTA-DOSENA Impuls del voluntariat social
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SEIXANTA-TRESENA Equiparació de les condicions laborals i professionals del personal sanitari
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SEIXANTA-QUATRENA Programa per a persones discapacitades físiques
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SEIXANTA-CINQUENA Recursos assistencials per a malalts mentals
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SEIXANTA-SISENA Millora de la xarxa de carreteres d'Osona
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SEIXANTA-SETENA Millora de la carretera C-1412
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SEIXANTA-VUITENA Millora de la carretera C-241
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SEIXANTA-NOVENA Primera fase de l'estació d'esquí de Rasos de Peguera
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SETANTENA Centre Multimodal de Vilamalla, el Far d'Empordà i Figueres
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SETANTA-UNENA Condicionament de la carretera Figueres - Viladomat
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SETANTA-DOSENA Remodelació de la terminal d'autobusos de Lloret de Mar
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SETANTA-TRESENA Estudi previ de la ronda de Lloret de Mar
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SETANTA-QUATRENA Reparació del tram urbà de la carretera de Valls
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SETANTA-CINQUENA Reforçament de les travesseres de Boldó, la Fuliola i Tornabous
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SETANTA-SISENA Reforçament del ferm de la carretera L-313
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SETANTA-SETENA Projecte de llei d'estabilitat pressupostària
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SETANTA-VUITENA Compliment del conveni de cooperació del Pla d'infraestructures del delta del Llobregat
DISPOSICIÓ ADDICIONAL SETANTA-NOVENA Projecte del traçat de la carretera T-301
DISPOSICIÓ ADDICIONAL VUITANTENA Dotació de les biblioteques de Lleida, Girona i Tarragona
DISPOSICIÓ ADDICIONAL VUITANTA-UNENA Pla d'inserció sociolaboral de persones amb discapacitats
DISPOSICIÓ ADDICIONAL VUITANTA-DOSENA Recuperació del castell de Sant Ferran, a Figueres
DISPOSICIÓ ADDICIONAL VUITANTA-TRESENA Supressió de barreres arquitectòniques
DISPOSICIÓ ADDICIONAL VUITANTA-QUATRENA Programa de coordinació d'actuacions i ajuts destinats als infants que han patit maltractaments
DISPOSICIÓ ADDICIONAL VUITANTA-CINQUENA Pla d'actuacions de protecció a les famílies
DISPOSICIÓ ADDICIONAL VUITANTA-SISENA Fons de pensions per ruptures matrimonials
DISPOSICIÓ ADDICIONAL VUITANTA-SETENA Suport especialitzat en psicooncologia
DISPOSICIÓ ADDICIONAL VUITANTA-VUITENA Beneficis fiscals per a les empreses que ofereixin serveis de guarderia
DISPOSICIÓ ADDICIONAL VUITANTA-NOVENA Accions de prevenció de les conductes de risc dels joves
DISPOSICIÓ ADDICIONAL NORANTENA Integració social de les persones immigrades
DISPOSICIÓ ADDICIONAL NORANTA-UNENA Inici de les obres de la variant de la Palma de Cervelló a Corbera de Llobregat
DISPOSICIÓ ADDICIONAL NORANTA-DOSENA Construcció de la carretera entre Manresa i Igualada
DISPOSICIÓ ADDICIONAL NORANTA-TRESENA Remodelació i millora dels barris de l'Hospitalet de Llobregat
DISPOSICIÓ ADDICIONAL NORANTA-QUATRENA Segona fase de recuperació del riu Besòs
DISPOSICIÓ ADDICIONAL NORANTA-CINQUENA Rehabilitació d'habitatges del barri de la Barceloneta, a Barcelona
DISPOSICIÓ ADDICIONAL NORANTA-SISENA Obres de connexió i ampliació de l'Eix Transversal a Cervera
DISPOSICIÓ ADDICIONAL NORANTA-SETENA Reforçament del ferm de la carretera L-311, a Guissona
DISPOSICIÓ ADDICIONAL NORANTA-VUITENA Construcció de parcs de bombers a Banyoles
DISPOSICIÓ ADDICIONAL NORANTA-NOVENA Problemàtica de l'estat deficient de les instal·lacions elèctriques dels habitatges
DISPOSICIONS FINALS
DISPOSICIÓ FINAL PRIMERA Pròrroga de disposicions
DISPOSICIÓ FINAL SEGONA Adaptacions tècniques com a conseqüència de reorganitzacions administratives
DISPOSICIÓ FINAL TERCERA Entrada en vigor
ANNEX a l'article 1 10 de la Llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2001

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR