Convocatoria de cinco becas para hacer las prácticas del curso de monitores de tiempo libre en campamentos, escuelas de verano u otras actividades de tiempo libre que organice el Ayuntamiento de Sant Josep durante el año 2014

SecciónIII. Otras disposiciones y actos administrativos
EmisorAYUNTAMIENTO DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

La Junta de Govern Local, en sessió ordinària feta el dia 19 de juny de 2014, va aprovar la següent:

“Convocatòria de concessió de cinc beques per fer les pràctiques del curs de monitors de temps lliure a campaments, escoles d’estiu o altres activitats de temps lliure que organitzi l’Ajuntament de Sant Josep durant l’any 2014.

PRIMERA. NORMES GENERALS

Es convoquen cinc beques de 200,00 euros cadascuna per fer les pràctiques del curs de monitors de temps lliure a campaments, escoles d’estiu o altres activitats de temps lliure que l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia organitzi durant l’any 2014.

S’estableix, com a mitjà de notificació de tots els actes de tràmit i de la resolució del procediment d’atorgament de les beques, el tauler d’anuncis de l’Ajuntament i de les oficines municipals de Sant Jordi i Cala de Bou i la pàgina web de l’Ajuntament (www.santjosep.org).

Les beques tenen caràcter discrecional, voluntari i eventual, són lliurement revocables i reductibles en tot moment per les causes previstes a la Llei o en aquestes bases, no generen cap dret a l’obtenció d’altres subvencions en anys posteriors i no es poden al·legar com a precedent.

El sistema de selecció serà el de concurrència competitiva, es seleccionaran els/les becaris/àries una vegada valorats els mèrits previstos a la base novena, que n’estableix el barem.

La participació en la present convocatòria suposa l’acceptació expressa d’aquestes bases.

SEGONA. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

Oferir a aquelles persones que hagin realitzat la part teòrica del curs de monitors de temps lliure, una ajuda complementària per a la realització de les pràctiques d’aquest curs dins les activitats de temps lliure que aquest Ajuntament organitza.

TERCERA. QUANTITAT

Durant l’exercici pressupostari de l’any 2014 es destinarà una quantitat màxima de 1.000,00 euros, a raó de 200,00 euros per beca, amb càrrec de la partida 337 48029. L’Ajuntament de Sant Josep es farà càrrec de les corresponents pòlisses d’assegurances d’accidents dels becaris.

QUARTA. BENEFICIARIS

Es poden acollir a aquesta convocatòria les persones, residents a Sant Josep, que hagin realitzat la part teòrica del curs de monitor de temps lliure a les escoles d’educadors de temps lliure amb una formació regulada segons el Decret 16/1984,...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR