Fundació Turisme Palma de Mallorca 365. Anunci per a la licitació del concurs de projectes per a la contractació del servei de relacions públiques i comunicació exterior a Alemanya. Exp.: COM 13 02

SecciónPrimera. Contractació Pública
EmisorFUNDACIÓ TURISME PALMA DE MALLORCA 365

ANUNCI per a la LICITACIÓ del concurs de projectes per a la contractació del SERVEI DE RELACIONS PÚBLIQUES I COMUNICACIÓ EXTERIOR A ALEMANYA, conformement al Plec de clàusules administratives i les prescripcions tècniques particulars aprovat per la Comissió Executiva de la Fundació Turisme Palma de Mallorca 365, en sessió ordinària de dia 31de gener de 2014.

  1. Entitat adjudicadora:

    Organisme: Fundació Turisme Palma de Mallorca 365 (FTPM365)

    Expedient: COM 13 02

  2. Objecte del contracte:

    Descripció: selecció d'una agència de comunicació i relacions públiques per a que desenvolupi i executi els plans i les accions de comunicació exterior, amb la finalitat de difondre la imatge, les activitats i els esdeveniments més destacables de Palma de Mallorca a Alemanya.

    Termini d'execució: un any des de la formalització del contracte, prorrogable un any més per mutu acord de les parts.

  3. Tramitació, procediment i forma d'adjudicació:

    Tramitació: ordinària.

    Procediment: obert.

    Forma: no subjecte a regulació harmonitzada (NO SARHA). Això no obstant, i a l'efecte de donar una major difusió a la convocatòria del concurs de projectes, aquest anunci s'ha tramès a l'Oficina de Publicacions Oficials de les Comunitats Europees, per a la seva publicació al Diari Oficial de la Unió Europea.

  4. Preu del contracte (honoraris):

    S'estableixen uns honoraris únics no negociables de 40.000 € anuals, amb els imposts exclosos.

    Aquests honoraris inclouen les despeses fixes ordinàries necessàries per a l'execució del contracte, com ara despeses telefòniques, de correu i missatgeria, etc.

    No s'hi inclouen les despeses de producció i posada en marxa de les activitats recomanades en el Pla de comunicació i relacions públiques.

    Els honoraris es pagaran a mesura que l'adjudicatari implementi i desenvolupi les accions previstes en el contracte, un cop que s'hagi donat conformitat a aquestes accions.

  5. Obtenció de documentació i informació:

    Apartat de l'FTPM365 del Perfil del Contractant d'empreses, organismes i altres del web de l'Ajuntament de Palma: www.palmademallorca.es

    Les sol·licituds d'aclariments relatius a determinats aspectes d'aquest concurs poden dirigir-se, fins el dia en què finalitzi el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR