Notificació d’acord de resolució expedient sancionador del departament Tributari Agència Tributària Illes Balears

SecciónPrimera. Contractació Pública
EmisorAGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS

Iniciat el lliurament de notificacions que no han pogut fer-se efectives, d’acord amb el que disposa l’article 112 de la Llei general tributària (Llei 58/2003, de 17 de desembre, BOE de 18 de desembre de 2003) es publica relació dels interessats amb la quantitat a ingressar. Us advertim que us podeu presentar a les oficines de la Agència Tributària de les Illes Balears – Serveis Centrals (C/ Aragó, 29 de Palma) on us farem lliurament de la còpies íntegres de les notificacions relatives als expedients que es relacionen a continuació.

La compareixença haurà de fer-se en el termini de quinze dies naturals comptadors des del següent a la publicació d’aquest anunci, us advertim, però, que en cas de no comparèixer, la notificació es considerarà produïda a tots els efectes legals des del dia següent al venciment del termini assenyalat per comparèixer (art. 112.2, Llei general tributària, Llei 58/2003, de 17 de desembre; BOE 18 de desembre de 2003).

Contra la liquidació podreu interposar recurs potestatiu de reposició davant el Cap del Departament Tributari, en el termini d’un mes a comptar des del dia següent al de la data de notificació, o reclamació economicoadministrativa davant el Tribunal Econòmic Administratiu Regional en Illes Balears en el mateix termini, sense que puguin ser simultaniejats ambdós recursos, que hauran de dirigir-se a aquest Departament Tributari (art. 223.1, 235.1 i 235.3, Llei general tributària, Llei 58/2003, de 17 de desembre).

L’import ha de ser ingressat en les dates següents: si la notificació es duu a terme de l´1 al 15 del mes, fins dia 20 del mes següent; si es duu a terme entre els dies 16 i darrer del mes, fins dia 5 del segon mes posterior (art 62.2, Llei general tributària, Llei 58/2003, de 17 de desembre). Si no s’ingressa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR