Exp 125-13 expedient medi ambient

SecciónPrimera. Contractació Pública
EmisorAJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Com a conseqüència de l’expedient incoat en aquest Negociat per suposada infracció mediambiental, i al haver intentat la notificació sense resultat positiu, per la present notificació de resolució d’expedient sancionador es notifica a l’interessada la Sra. Jane E. Walton Slack de conformitat amb el que es disposa a l’article 59.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, l’escrit de data 14 de febrer de 2014 que transcrit diu: “Conformement amb el que es disposa a l’article 192.2 del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, li comunico que el Sr. Batle, en data 14 de febrer de 2014, ha dictat la següent Resolució:

Atès que, en data 26 de novembre de 2013 es va realitzar PROPOSTA DE RESOLUCIÓ referent a la tinència d’un ca de raça no perillosa amollat a la via pública, en concret al carrer Pere Bennàssar Rector del terme municipal de Marratxí, la qual es del tenor literal següent:

“Conformement amb els butlletí de denúncia de la Policia Local núm. 4942, de data 15 de setembre/13, es va iniciar expedient sancionador núm.125/13, contra la senyora Jane Elisabeth Walton Slack (DNI: XXXX1605), referent a la tinència d’animal no perillós amollat a la via pública en concret al carrer Pere Bennássar Rector el dia 15 de setembre/13, podent imposar una sanció de 150 euros.

Vistes les al·legacions de data 11 de novembre/13 núm. 17120, presentades per la senyora Walton Slack, les quals figuren íntegrament dins l’expedient.

Vist l’informe de ratificació de la policia local de data 15 de novembre/13 el qual figura íntegrament dins l’expedient i on es comunica de que ja se li va informar a la propietària de l’animal que recollien el ca del carrer i el traslladaven a les dependències de la policia local i que quan van anar a recollir-lo se li va informar de que seria sancionat per animal amollat o perdut i no hauria de pagar les taxes de recollida i manutenció de Natura Park.

Atès que s’ha pogut comprovar que la senyora Walton Slack no figura com a reincident amb els fets tractats al present expedient sancionador.

Atès que, es dona per provat, i així es declara que la senyora Walton Slack, es la responsable de la infracció abans esmentada, així mateix es considera que sí es podria rebaixar la sanció al seu grau mínim de 60,00.-euros, per no ser reincident.

Vist, a més dels esmentats, els articles de general aplicació.

L’Instructor que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR