Ajuts econòmics per a estudiants empadronats en el municipi d’andratx que cursen estudis a l’estranger, curs 2013/2014

SecciónPrimera. Contractació Pública
EmisorAJUNTAMENT D'ANDRATX

Aprovades per la Junta de Govern Local en sessió ordinària celebrada dia 21 de març de 2014 les bases dels ajuts econòmics per a estudiants empadronats en el municipi d’andratx que cursen estudis a l’estranger, curs 2013/2014, es fa públic l’esmentat acord:

“Analitzat per aquesta Corporació Municipal l’esforç econòmic que representa estudiar a l’estranger, considerant la necessitat d’ampliar les ajudes als nostres estudiants amb la finalitat de completar la seva formació amb estudis internacionals vista la importància que té adquirir coneixements fora de l’entorn habitual.

Vista la possibilitat de concedir-los un ajut econòmic, aquest ajut es tramitarà a càrrec a la partida pressupostària 324-48100 i amb un import màxim de 5.000,00€.

Per tot això, la regidora que ho subscriu PROPOSA a la Junta de Govern Local:

PRIMER.- Aprovar les Bases que s’adjunten per a la convocatòria d’ajuts econòmics per a estudiants empadronats en el municipi d’Andratx, que cursen estudis a l’estranger (curs 2013/2014).

BASES REGULADORES DE LA CONVOCATÒRIA D’AJUTS ECONÒMICS PER A ESTUDIS A L’ESTRANGER, 2013/14.

  1. - OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

    L’objecte d’aquestes ajudes és completar les beques per les despeses que té un estudiant que du a terme els seus estudis fora de l’estat Espanyol.

  2. - REQUISITS QUE HAN DE REUNIR ELS BENEFICIARIS

    Podran sol·licitar aquestes ajudes els estudiants que:

    1. Tinguin nacionalitat espanyola o d’algun país que pertanyi a la Unió Europea, i estiguin empadronats en el municipi d’Andratx amb una antiguitat igual o superior a 1 any des del dia que es facin públiques aquestes bases.

    2. Estiguin cursant estudis en universitats o centres educatius públics o privats fora de l’estat Espanyol durant el curs acadèmic 13/14, segons la següent relació:

      - Qualsevol estudi universitari.

      - Estudis tècnics superiors

      - Escoles adscrites a la Universitat

      - Col·legis universitaris

      - Cicles formatius de primer, segon cicle o tercer cicle

      - Beques a l’estranger (tipus Erasmus, Leonardo, Grundiwg...)

      - Estudis de règim especial.

    3. Seran denegades automàticament les sol·licituds que no s’adaptin a allò descrit anteriorment.

    4. El simple fet de presentar la sol·licitud de les beques 2013, suposa acceptar aquestes bases i en cas de falsedat o omissió total o parcial de la documentació presentada s’incorrerà en responsabilitat.

  3. - TERMINI PER PRESENTAR LES SOL·LICITUDS

    Les sol·licituds s’hauran de presentar al SAC (Servei d’Atenció a la Ciutadania) a l’Ajuntament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR