Resolució del director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans de 26 de març de 2014 per la qual es convoca la prova d’accés de caràcter general per tal que les persones sense la titulació acadèmica necessàriapuguin accedir a les formacions esportives del cicle inicial/nivell I del grau mitjà dels ensenyaments esportius de règim especial, i se’n concreten aspectes sobre la seva organització

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS
Rango de LeyResolució

Antecedents

  1. El Reial decret 1363/2007, de 24 d’octubre, estableix l’ordenació general dels ensenyaments esportius de règim especial i a l’article 31 regula l’accés a aquests ensenyaments sense el títol de graduat en educació secundària obligatòria (ESO) per a les formacions de grau mitjà.

  2. L’Ordre de la consellera d’Educació i Cultura de 28 de juliol de 2008 de regulació dels ensenyaments esportius de règim especial establerts a l’empara del Reial decret 1913/1997, de 19 de desembre, i de l’exhauriment de determinades formacions esportives, a l’article 17 regula la prova d’accés al grau mitjà per als alumnes que no tenen el títol de graduat en educació secundària obligatòria. A la disposició addicional cinquena de la mateixa Ordre s’especifiquen els equivalents acadèmics d’aquest títol.

  3. El Decret 6/2013, de 2 de maig, del president de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, va establir que la Direcció General de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans, és l’òrgan que exerceix les competències en matèria d’ensenyaments de règim especial.

  4. La disposició final primera de l’Ordre de la consellera d’Educació i Cultura de 28 de juliol de 2008, autoritza al director general competent dels ensenyaments esportius de règim especial, per disposar la realització de les actuacions administratives necessàries per a l’execució, per al desplegament i per a la concreció d’aquesta Ordre.

    Fonaments de dret

  5. El Reial decret 1363/2007, de 24 d’octubre, estableix l’ordenació general dels ensenyaments esportius de règim especial.

  6. L’Ordre de la consellera d’Educació i Cultura de 28 de juliol de 2008 de regulació dels ensenyaments esportius de règim especial.

  7. El Decret 6/2013, de 2 de maig, del president de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

    Per tot això, dict la següent

    Resolució

  8. Convocar la prova d’accés de caràcter general a les formacions esportives de cicle inicial/nivell I de grau mitjà dels ensenyaments esportius de règim especial, per a les persones que no tenen la titulació acadèmica requerida per accedir a aquestes formacions. La Conselleria...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR