Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 7 d’abril de 2014 per la qual es convoquen premis per als alumnes de batxillerat de les Illes Balears amb aprofitament acadèmic excel·lent durant el curs 2013-2014

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS
Rango de LeyResolució

Un dels principis fonamentals en els quals es basa la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació, modificada per la Llei orgànica 8/2013, de 9 de desembre, per a la millora de la qualitat educativa, és proporcionar un sistema educatiu de qualitat, integrador i exigent, que garanteixi la igualtat d’oportunitats i la possibilitat que cada alumne desenvolupi el màxim de les seves potencialitats. És responsabilitat dels poders públics intentar propiciar les condicions que permetin a l’alumne el ple desenvolupament personal i professional, així com la participació efectiva en els processos socials, culturals i econòmics de transformació.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats, atenent aquest principi, emprèn actuacions per valorar l’excel·lència, l’esforç i el rendiment acadèmic dels alumnes de batxillerat i per donar reconeixement oficial als mèrits dels alumnes que demostren una especial dedicació als estudis.

Per tot això, amb la finalitat de potenciar la millora dels resultats acadèmics i la valoració del rendiment acadèmic excel·lent, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Objecte de la convocatòria

L’objecte d’aquesta Resolució és convocar premis per als alumnes de batxillerat dels centres públics i privats, concertats o no, de les Illes Balears amb aprofitament acadèmic excel·lent durant el curs 2013-2014.

Segon

Requisits dels aspirants

Poden sol·licitar la concessió d’aquests premis els alumnes que compleixin els requisits següents:

  1. Haver finalitzat el curs 2013-2014 els estudis de batxillerat en un centre docent en l’àmbit territorial de les Illes Balears.

  2. Haver superat la prova d’accés a la universitat amb una qualificació igual o superior a 9, calculada d’acord amb l’article 13 del Reial decret 1892/2008, de 14 de novembre, pel qual es regulen les condicions per a l’accés als ensenyaments universitaris oficials de grau i els procediments d’admissió en les universitats públiques espanyoles (BOE núm. 283, de 24 de novembre).

Tercer

Premis

Per a aquests premis es disposa d’una quantitat de 12.245 euros, a càrrec de la partida pressupostària 13401/421B01/48000/00 dels pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears vigents per a l’any 2014. Aquesta quantitat s’ha de repartir a parts iguals entre els alumnes premiats.

Quart

Tramitació i terminis

  1. Per sol·licitar el premi corresponent, els alumnes que compleixin els requisits han de presentar la documentació següent:

    a.Una sol·licitud segons el model de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR