Notificació per compareixença de provisions de constrenyiment (Ref. 26902)

SecciónSegona. Altres anuncis oficials
EmisorAGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS

D’acord amb el que estableix l’article 112 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària, atès que no ha estat possible la notificació per causes no imputables a l’Administració tributària, per mitjà d’aquest anunci se citen les persones interessades —o els seus representants degudament acreditats— que s’indiquen a continuació perquè en el termini de quinze dies naturals comptadors a partir de l’endemà d’haver-se publicat d’aquest anunci compareguin a l’oficina de recaptació de l’Agència Tributària de les Illes Balears esmentada o a qualsevol oficina de recaptació de tributs locals de l’Agència Tributària de les Illes Balears (es poden consultar les oficines en l’adreça web o en el telèfon 902 201 530), per notificar-los les provisions de constrenyiment dictades per l’ajuntament esmentat, atès que en correspon la recaptació a l’Agència Tributaria de les Illes Balears en període executiu. Transcorregut aquest termini sense comparèixer, la notificació s’entendrà produïda a tots els efectes legals l’endemà del venciment del termini assenyalat.

Així mateix, s’adverteix que, si la persona interessada o el seu representant no compareixen en aquest termini, es considerarà que s’ha efectuat la notificació de les successives actuacions i diligències d’aquest procediment, sens perjudici del dret que té de comparèixer en qualsevol moment del procediment.

Palma de Mallorca, 16 d’abril de 2014

El Director de l’Agència Tributària de les Illes Balears

Justo Alberto Roibal Hernández

Municipi d’Andratx(005)

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR