Resolució del director general del Servei de Salut de 28 de març de 2014 per la qual s’aprova la llista d’aspirants que han superat el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria metge/metgessa d’admissió i documentació clínica corresponent al sector sanitari d’Eivissa, convocat mitjançant resolució de 20 d’octubre de 2011

SecciónPrimera. Nomenaments, situacions i incidències
EmisorSERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS
Rango de LeyResolució

Fets i fonaments de dret

  1. Mitjançant la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 20 d’octubre de 2011 es va convocar un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria metge/metgessa d’admissió i documentació clínica corresponents al sector sanitari d’Eivissa (Hospital Can Misses).

    Per tot això i d’acord amb la base 11 de la convocatòria, dict la següent

    Resolució

  2. Aprovar la llista d’aspirants (Annex I) que han superat el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria metge/metgessa d’admissió i documentació clínica corresponent al sector sanitari d’Eivissa, convocat mitjançant la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 20 d’octubre de 2011.

  3. En el termini de 20 dies hàbils comptadors des de l’endemà de la data en què es publiqui aquesta resolució en el BOIB, les persones aspirants seleccionades han de presentar els documents següents:

    1. Fotocòpia del document nacional d’identitat o —en el cas de no tenir la nacionalitat espanyola— del document oficial que acrediti la identitat, l’edat i la nacionalitat. Els familiars que, d’acord amb la base 2.1.a, tenguin dret a participar en el procés selectiu han de presentar una fotocòpia compulsada d’algun document que acrediti el vincle de parentiu o, si escau, del fet de ser dependents d’aquests familiars.

    2. Fotocòpia compulsada del títol acadèmic exigit en aquesta convocatòria o certificat acadèmic que acrediti haver duit a terme tots els estudis per obtenir el títol. En el cas de les titulacions obtingudes a l’estranger, cal acreditar que estan homologades pel Ministeri d’Educació.

    3. Declaració jurada o promesa de la persona aspirant de no haver estat separada —mitjançant un expedient disciplinari— del servei de qualsevol servei de salut o administració pública en els sis anys anteriors a la convocatòria, i de no estar inhabilitada amb caràcter ferm per exercir funcions públiques ni per a la professió corresponent.

  4. Els aspirants que hagin participat per la reserva per a persones amb discapacitat, han de presentar també el certificat que acrediti el reconeixement de la condició legal de discapacitat en un nivell igual o superior al 33 %.

  5. Els aspirants que hagin participat pel torn de promoció interna, han de presentar també els documents següents:

    1. Fotocòpia compulsada del nomenament per ocupar una plaça fixa com a personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears en una categoria...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR