ITE 2013-1529 notif. acord obres no urgents

SecciónPrimera. Contractació Pública
EmisorAJUNTAMENT DE PALMA DE MALLORCA

Com a conseqüència de l'expedient ITE 2013/1529 referent a la Inspecció Tècnica d’Edificis, i atès que s’ha intentat la notificació sense resultat positiu, pel present edicte es notifica a Ignacio Calafell Francisco Javier, de conformitat amb els arts. 59-4 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú; i 194 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, del reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les corporacions locals, que transcrit diu:

Us notific que el Consell de la Gerència d’Urbanisme, en data 24.09.2013 ha acordat:

“En data 02.05.2013 s’ha presentat informe d’inspecció tècnica d’edificis per part de la propietat de l’immoble situat a CE PORTO, 30, redactat per tècnic col·legiat. De l’informe es deriva la necessitat d’executar les obres de conservació i/o manteniment no urgents que es descriuen a la part dispositiva d’aquest acord, i que s’han de realitzar prèvia sol·licitud i obtenció de la corresponent llicència d’obres.

Per part dels serveis tècnics municipals s’ha emès el següent informe:

“Vista la documentació presentada, en relació a l’informe d’inspecció tècnica d’edificis (ITE) de referència, en data 02/05/2013 i amb núm. de document 2013/87135, cal informar el següent:

CARACTERÍSTIQUES DE L’EDIFICI

Característiques constructives:

Es tracta d’un edifici de vivenda unifamiliar amb magatzem entre mitgeres. L’any de construcció es 1950. L’edifici consta de planta baixa. L’estructura és de murs de càrrega i forjats unidireccionals. La coberta de l’edifici és plana transitable.

Característiques urbanístiques:

Segons el PGOU vigent del 98, l’immoble es troba situat a una zona qualificada com J2b.

ACTUACIONS A REALITZAR

A l’informe ITE redactat per el tècnic ROMAGUERA PIZA MARIA DEL MAR es posa de manifest l’existència de una sèrie de patologies, de les quals es deriven les següents actuacions obligatòries a realitzar per la propietat:

Segons l’informe ITE redactat pel tècnic ROMAGUERA PIZA MARIA DEL MAR es deriven les següents actuacions:

Obres a realitzar baix llicència

(Sempre i quan sigui possible d’acord al planejament vigent):

Supòsits 4t:

Són lesions que requereixen reparació amb llicència d’obres. El tipus de llicència a sol·licitar anirà en funció de l’intervenció que s’hagi de realitzar.

Termini: 6 MESOS per sol·licitar llicència i el termini indicat a la llicència per executar les obres.

Conclusió

ITE desfavorable amb:

Obres...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR