Notificacions per resolucions d’actes administratius derivats del procediment per al reconeixement, la declaració i la qualificació del grau de discapacitat.

SecciónPrimera. Contractació Pública
EmisorCONSELLERIA DE FAMÍLIA I SERVEIS SOCIALS

Intentades dues vegades, en temps i forma, les notificacions indicades en l’annex que s’adjunta i tenint en compte que el contingut pot lesionar drets i interessos legítims, en aplicació dels articles 59.5 i 61 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, mitjançant aquest anunci se cita els interessats que figuren en l’annex, o els seus representats, amb la finalitat de notificar-los els actes administratius derivats del procediment que s’especifica i deixar constància en l’expedient d’aquest coneixement.

A aquest efecte, els interessats que se citen a continuació, o els seus representants degudament acreditats, hauran de comparèixer, en el termini dels deu dies hàbils següents a la data de publicació d’aquest anunci, a les dependències de la Direcció General de Serveis Socials de la Conselleria de Família i Serveis Socials, situades a l’avinguda d’Alemanya, 6 dta., de Palma de Mallorca (Mallorca); al carrer del Pou Fondo, 17, de Manacor (Mallorca); a l’avinguda del Raiguer, 95, d’Inca (Mallorca); a l’avinguda de Vives Llull, 42, de Maó (Menorca), i al carrer del Bisbe Abad i Lasierra, 47, d’Eivissa (Eivissa), en horari de 9.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres.

Si una vegada transcorregut el termini de deu dies hàbils no han comparegut, la notificació s’entén produïda a tots...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR