Departament de mobilitat i projectes - Convocatòria de les proves sobre competència professional per a l’exercici de les activitat de interior i internacional de viatgers i mercaderies per a l’any 2014

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELL INSULAR DE MENORCA

Fem pública la resolució de l’Hble. Conseller Executiu del Departament de Mobilitat d’aquest Consell Insular de Menorca, de dia 28/3/2014, Decret núm. 2014/98 mitjançant el qual es comunica la convocatòria de les proves sobre competència professional per a l’exercici de les activitat de interior i internacional de viatgers i mercaderies per a l’any 2014, que diu el següent:

‘Atesa la Llei 13/1998, de 23 de desembre d’atribució de competències als consells insulars de Menorca i d’Eivissa i Formentera en matèria de transport per carretera.

Atesa l’Ordre del Ministeri de Foment de 28.5.1999, sobre expedició de certificats de competència professional.

En virtut de les competències en matèria de transports atorgades per mitjà del Decret de Presidència 102, de 4 de juliol de 2011.

RESOLC:

PRIMER.- Convocar proves sobre competència professional per a l’exercici de l’activitat de transport interior i internacional de mercaderies i de viatgers per a l’any 2014.

SEGON.- Establir que la periodicitat de les proves serà de dues anuals, els mesos de maig i de novembre.

TERCER. Determinar que l’esmentada convocatòria es regirà per les següents normes:

DOMICILI. Podran presentar-se totes les persones que tinguin el domicili legal a l’illa de Menorca, fet que s’acreditarà en el moment de l’inici dels exercicis, presentant l’original del Document Nacional d’Identitat en vigor; el domicili que hi consti haurà d’estar inclòs en l’àmbit territorial de l’illa de Menorca.

Quan s’hagin produït canvis de domicili, que no hagi estat possible reflectir en el DNI, el domicili es podrà justificar per mitjà de certificat d’empadronament expedit pel corresponent ajuntament, el qual acrediti que el sol·licitant ha tingut el domicili en lloc distint al manco cent vuitanta-cinc dies naturals del darrer any. També s’admetran els aspirants que, encara que han tingut el domicili en lloc distint menys de cent vuitanta-cinc dies al darrer any, s’han vist obligats per raons familiars o professionals a canviar la seva residència. Aquesta circumstància no s’entendrà complida quan es tracti d’una estança temporal en una localitat per a la realització d’una activitat d’una durada determinada, ni per a l’assistència a una universitat, escola o centres docents.

Les persones que justifiquin tenir el domicili en territori estranger, podran concórrer a les proves, havent de presentar la corresponent sol·licitud, juntament amb els oportuns justificants, davant el Consell Insular de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR